Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
24. mája 2024, 14:21
Čas čítania 0:58
Radoslava Juračková

Viktor Vincze o výchove: So synom sa rozprávam po anglicky, Adela po slovensky. Chceli by sme adoptovať ďalšie dieťa

OSOBNOSTI ADELA VINCZEOVÁ (BANÁŠOVÁ) DIEŤA OSOBNOSTI VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

Moderátor ďalej prezradil, prečo nebudú ukazovať jeho tvár na sociálnych sieťach.

Moderátor Viktor Vincze sa na rok odmlčal zo sociálnych sietí. Ako sám priznal, dôvodom bolo, že sa chcel sústrediť na rodinu. Nedávno im s Adelou súd oficiálne zveril do opatery synčeka Maximiliána, ktorého si adoptovali.

Vo štvrtok sa sčasti vrátil na Instagram a svojim fanúšikom odpovedal na rôzne zvedavé otázky, ktoré sa týkali predovšetkým moderátorovho rodinného života. Priznal však, že sociálne siete bude naďalej využívať len na osvetu či zážitky z pilotovania. Viktor sa totiž stal nedávno pilotom a chce sa tomuto povolaniu venovať popri mediálnym povinnostiam.

viktor vinczeViktor VinczeViktor Vinczeviktor vincze
Zobraziť galériu
(4)
Odporúčané
Adela a Viktor Vinczeovci sú oficiálne rodičia. Syna Maximiliána im súd právoplatne zveril Adela a Viktor Vinczeovci sú oficiálne rodičia. Syna Maximiliána im súd právoplatne zveril 14. mája 2024, 14:10

Tvár syna neukážu

Vinczeovci si súkromie prísne strážia, a aj napriek tomu, že minulý týždeň zverejnili spoločné rodinné fotky, Maxíkovi v nich do tváre nevidno. „Postovanie vlastných detí do nekontrolovateľného online priestoru je jedna z najpodceňovanejších vecí, ktoré si väčšina používateľov nedokáže ani predstaviť,“ reagoval na margo otázky, či budú s manželkou zverejňovať synčekovu tvár.

V sérii otázok mnohých fanúšikov prekvapil aj metódami výchovy. Syna odmala vychovávajú dvojjazyčne a chcú, aby si osvojil aj slovenský, aj anglický jazyk. Podľa vlastných slov sa Viktor s Maxom rozpráva po anglicky a Adela po slovensky. „Čiže ona je maminka a ja som daddy,“ dodal.

Odporúčané
Adela a Viktor Vinczeovci prvýkrát ukázali synčeka. Zverejnili dojemné rodinné fotografie Adela a Viktor Vinczeovci prvýkrát ukázali synčeka. Zverejnili dojemné rodinné fotografie 17. mája 2024, 9:32

Sú otvorení aj druhému dieťaťu

Vincze sa zdôveril, že sú s manželkou evidovaní v systéme. Vďaka tomu ich môžu úrady osloviť v prípade, že by sa Maxovej biologickej mame narodilo ďalšie dieťa. Podľa jeho slov by dostali prednostnú možnosť na adopciu, pretože úrady spájajú súrodencov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Viktor Vincze (@viktorvincze)

Domov
Zdieľať
Diskusia