Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
22. mája 2024, 15:20
Čas čítania 0:57
Radka Klučárová

Sajfa a Veronika si kúpili byt v Eurovea Tower. Do luxusného mrakodrapu s ultramodernými výťahmi sa zrejme sťahovať nebudú

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA BÝVANIE EUROVEA MATEJ SAJFA CIFRA MRAKODRAP SPRÁVY Z DOMOVA VERONIKA CIFROVÁ OSTRIHOŇOVÁ
Uložiť Uložené

Sajfa s rodinou chce kúpenú nehnuteľnosť využiť ako investíciu.

Manželia Matej (Sajfa) a Veronika Cifrovci si podľa informácií denníka Plus 7 dní približne v polovici mája zaobstarali nové bývanie na lukratívnej adrese, v prvom mrakodrape v Bratislave Eurovea Tower. 

Denník sa odvoláva na informácie z katastra nehnuteľností, pričom nákup luxusného bytu potvrdil aj samotný moderátor. Eurovea Tower, kde majú svoju nehnuteľnosť po novom aj manželia Cifrovci, má 46 poschodí a je vysoká 168 metrov. Ide o najvyššiu budovu na Slovensku.

Odporúčané
Boli sme v reštaurácii zo šou Na nože: Lukáš trávil v prevádzke 16 hodín denne. V tomto mu Martin Novák otvoril oči (Rozhovor) Boli sme v reštaurácii zo šou Na nože: Lukáš trávil v prevádzke 16 hodín denne. V tomto mu Martin Novák otvoril oči (Rozhovor) 22. mája 2024, 12:30
Odporúčané
Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) 17. mája 2024, 9:30

Je súčasťou moderného komplexu, v ktorom budú mať Bratislavčania okrem nových bytov k dispozícii aj najväčšie nákupné centrum a vynovenú promenádu pri Dunaji. 

Prvý slovenský mrakodrap.
Prvý slovenský mrakodrap. Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Vymoženosťou mrakodrapu sú aj ultramoderné výťahy, ktoré by mali premávať rýchlosťou 6 m/s. Za jednu sekundu by tak mali pokoriť až dve poschodia. „Je tu veľa poschodí, takže potenciál využiť tú rýchlosť je veľký,“ prezradil minulý rok pre Refresher projektový manažér Ľuboš Kaštan.

V galérii si môžeš pozrieť, ako vyzerajú priestranné ponúkané byty s panoramatickým výhľadom na Dunaj a hlavné mesto. 
eurovea tower.skeuroveatowereuroveatower.skeuroveatower
Zobraziť galériu
(5)
Odporúčané
Boli sme na najvyššom poschodí prvého slovenského mrakodrapu. Koľko v ňom stojí najdrahší byt? Boli sme na najvyššom poschodí prvého slovenského mrakodrapu. Koľko v ňom stojí najdrahší byt? 10. marca 2023, 14:00

Záujem o nehnuteľnosti v Eurovea Tower je skutočne veľký. Podľa slov zástupcov komplexu bola už vlani na jar vypredaná väčšina ponúkaných bytov. Cena najdrahšieho z nich na najvyššom poschodí sa pohybuje na úrovni 2 miliónov eur. Najveľkorysejší z nich má rozlohu 250 štvorcových metrov.

Sajfa s rodinou sa však do nového bytu sťahovať neplánuje a kúpu nehnuteľnosti chce využiť ako investíciu. „Nie, nie, nebudeme sa sťahovať. Byt sme kúpili ako investíciu s potenciálom na prenájom,“ odvetil na otázku denníka Plus 7 dní. 

Prvý slovenský mrakodrap.
Prvý slovenský mrakodrap. Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Domov
Zdieľať
Diskusia