Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2024 o 15:30
Čas čítania 3:56
Richard Balog

TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku

TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku
Zdroj: Nike
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK REFRESHER MARKET
Uložiť Uložené

Rozhodnutie záleží na tebe a na tom, koľko eur si ochotný/-á túto sezónu minúť.

Vonkajšie teploty sú čoraz vyššie, čo je znak toho, že letná sezóna je za dverami. Ak ešte nemáš vybraný model tenisiek, v ktorom si užiješ prázdniny, pokračuj v rolovaní. Vybrali sme najlepšie letné sneakers pre mužov, ženy aj každý rozpočet. Priprav sa na prvú signature siluetu od Travisa Scotta aj adidasy za menej ako stovku, ktoré ti bude každý závidieť. 

Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o módnych trendoch, limitovaných teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe. Základné predplatné je dostupné za 5 eur mesačne.
Odporúčané
Vybrali sme TOP 10 bielych tenisiek, ktoré sú aktuálne najviac fresh. Využi ich ako svoj letný módny tromf Vybrali sme TOP 10 bielych tenisiek, ktoré sú aktuálne najviac fresh. Využi ich ako svoj letný módny tromf 11. mája 2024 o 13:00

Adidas Originals Campus 00s „Blue Bird“  80 €

Najlacnejšou voľbou v zozname sú tieto modro-biele Adidas Originals Campus 00s. Ide o skvelé tenisky vhodné na letnú sezónu, ktoré majú semišový zvršok s koženými prekrytiami.

Model s 3 prúžkami má estetiku nultých rokov, pričom zmenou oproti OG verzii sú širšie šnúrky a viac bulky vzhľad, ktorý je trendy a ladí nielen s každým skateboardom. Či už tenisky plánuješ nosiť do skateparku, alebo školy, či mesta, budú pre teba super voľbou za výhodnú cenu. Pred zľavou boli drahšie o 40 eur. 

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: REFRESHER Market

Asics Gel-1130 W 100 €

V kategórii športovej, respektíve bežeckej obuvi s cenou do 100 eur by si ťažko hľadal/-a lepší minimalistický model ako Asics Gel-1130, ktorý ovládol ulice svetových metropol.

Komfortná každodenná obuv s bielym základom a s modrými či so striebornými detailmi po obvode je inšpirovaná tvarmi tenisiek Asics Gel-Kayano 14, ktoré dizajnéri doplnili o panely zo syntetickej kože pre modernú estetiku. Výsledný vzhľad je skvelý rovnako ako cena na úrovni 100 eur vrátane doručenia domov na adresu.

Asics Gel-1130 W
Zdroj: REFRESHER Market

Nike P-6000 „Metallic Summer White“ W 110 €

V produktovom portfóliu Nike nájdeš milión modelov tenisiek, avšak len málo z nich je v súčasnosti viac cool ako silueta P-6000 s atraktívnym retro štýlom.

Tenisky sú inšpirované modelmi Nike Pegasus 25 a Nike Pegasus 2006, sú vybavené priedušnou sieťovinou na zvršku s koženými prekrytiami. Buď trendsetter a doplň svoju zbierku o tento klenot v bielej schéme s metalickými prvkami, ktoré oživia každý tvoj outfit. Bonusom je penové odpruženie, ktoré dodáva atletikou inšpirovaný postoj a mäkké tlmenie pri každom kroku. Cena je 110 eur.

Nike P-6000 W
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba OG „Cream“  120 €

Modelový rad Adidas Originals Samba sme rozobrali do detailov z každej strany a nikto nemôže pochybovať o tom, že ide o kultovú športovú obuv, ktorá ovládla aj prehliadky a ulice.

Do zoznamu TOP letných sneakers sme vybrali OG verziu v neutrálnom vyhotovení so zvrškom z kože, ktorý lemuje špica v tvare písmena T zo semišu. Nádherný kúsok, ktorý je dostupný v mužských aj ženských veľkostiach za 120 eur. Nepremeškaj možnosť kúpiť tieto tenisky za retail.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 530 120 €

Čo vyčítať nemáme ani modelu New Balance 530, ktorý je inšpirovaný vzhľadom bežeckých tenisiek z 90. rokov a cez REFRESHER Market si ho kúpiš v rôznych farebných schémach či povrchových úpravách.

Do pozornosti dávame jednoduchú bielu verziu s metalickými odleskmi, ktorá má priedušný sieťovinový základ a decentné kožené prekrytia. Tenisky sú v predaji v mužských aj ženských veľkostiach za 120 eur. Ich kúpu neoľutuješ, spoľahni sa.

New Balance 530
Zdroj: REFRESHER Mark
Odporúčané
TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku  TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku 20. mája 2024 o 13:00

HOKA® Bondi 8 W 153 €

Slovami chvály budeme pokračovať aj v prípade modelu Bondi 8 z portfólia francúzskej spoločnosti HOKA®.

Prémiová bežecká obuv má signifikantnú vysokú podrážku, ktorá ti poskytne pohyb s perfektne tlmeným došľapom. Sivý zvršok z recyklovaného polyesteru je maximálne priedušný a okrem funkcie dáva teniskám punc elegancie. Preto sú HOKA® Bondi 8 nielen skvelou voľbou na bežecké tréningy, ale aj na každodenné nosenie, ktoré nikdy nebolo pohodlnejšie.

HOKA® Bondi 8 W
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance M1000 „Silver Metallic“ 170 €

Jedna z najčerstvejších noviniek v produktovom portfóliu spoločnosti New Balance je definíciou moderného mestského štýlu s dôrazom na súčasné trendy.


Retro bežecký model s číselným označením M1000 uzrel prvý raz svetlo sveta v roku 1999 a na módnu mapu ho vrátil dizajnér Joe Freshgoods. Vyhotovenie „Silver Metallic“ je vyrobené z čiernej sieťoviny a má strieborné kožené prekrytia, ktoré dodávajú obuvi výnimočnosť. Logo, podšívka, päty aj podrážka sú zvýraznené čiernou farbou, čím upozorňujú na spomínané strieborné panely.

Kúp si tieto metalické rakety s charakteristickým podpisom New Balance z oboch bočných strán. Oči na tebe nechá každý okoloidúci.

New Balance M1000
Zdroj: REFRESHER Market

Salomon XT-4 „Lunar Rock“ 190 €

Plný počet bodov udeľujeme aj týmto nadčasovým outdoorovým kráskam s podpisom a logom značky Salomon. V tomto prípade v sexy bielo-sivom vyhotovení s farebnými akcentmi.

Model Salomon XT-4 OG „Lunar Rock“ nájde uplatnenie v rýchlom mestskom prostredí aj v prírode. Systém Agile Chassis™ sa postará o skvelú stabilitu, zatiaľ čo tlmenie EVA s dvojitou hustotou zaistí mäkké dopady, a teda aj extra pohodlie počas pohybu. Cena je presne 190 eur.

Salomon XT-4
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 9060 „Grey Matter“ 323 €

Spoločnosť New Balance má v zozname najpočetnejšie zastúpenie, a to aj vďaka týmto sivým raketám s označením „Grey Matter“, ktoré sú všade beznádejne vypredané a za svoju veľkosť si budeš musieť priplatiť niekoľko desiatok eur navyše oproti retailu 190 eur.

Modelový rad 9060 je skvelou lifestylovou obuvou, ktorá je vyzbrojená najnovšími technológiami tlmenia a podobne, pričom stojí na odolnej gumovej podrážke s jemným ružovým akcentom. Dodaj svojmu kroku poriadny šmrnc a dopraj si tieto sneakers. Cena je približne 320 eur.

New Balance 9060
Zdroj: REFRESHER Market

Jordan Jumpman Jack TR Travis Scott „Sail“ 809 €

To najlepšie sme si nechali na záver článku, a to v podobe limitovaných tenisiek Jordan Jumpman Jack TR Travis Scott v schéme s podtitulom „Sail“. Ide o prvú signature siluetu Scotta pod hlavičkou Jordan Brand, ktorá je navrhnutá presne podľa špecifikácií a charakteristického štýlu rapera.

Kombinácia celozrnnej kože, nubuku a hladkého plátna v unikátnom tvare inšpirovanom športom je vybavená bočnou stenou, ktorá je obalená gumou pre stabilitu a remienkom na prednej časti chodidla pre pevnosť. Tenisky Jordan Jumpman Jack TR Travis Scott sú vhodné k čomukoľvek a pre každého. Stačí si vybrať správnu veľkosť a pripraviť si minimálne 800 eur.

Jordan Jumpman Jack TR Travis Scott
Zdroj: REFRESHER Market
Pozri si všetky tenisky, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024 o 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia