Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2024, 12:00
Čas čítania 4:14
Ondřej Jarůšek

Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky
ŠPORT OKTAGON SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bojová organizácia Oktagon MMA usporiadala vo Frankfurte ďalší veľký galavečer. Ponúkol niekoľko ženských duelov, ako aj súboj v rámci pyramídy Tipsport Gamechanger o milión dolárov.

Veľké zvraty, zúrivé bitky aj šokujúce výsledky. Na sobotňajšom turnaji Oktagon 57 vo Frankfurte sa odohralo celkovo dvanásť duelov, v ktorých nebola núdza o akciu a veľkolepé finále. Pozri sa, ako celé podujatie prebiehalo.

OKTAGON57OKTAGON57OKTAGON57OKTAGON57
Zobraziť galériu
(16)

Tvrdé ukončenia už na začiatku 

Na prvý záver večera nemuseli diváci dlho čakať. Dočkali sa ho už hneď v úvodnom zápase galavečera. V ňom sa proti sebe postavili začínajúce zápasníčky Erika Tomm a Haifa Reso v semifinále nemeckej verzie Projektu Y. Hoci väčšie skúsenosti a zručnosti boli evidentne na strane Eriky Tomm, húževnatá levica Haifa Reso strhla zápas na svoju stranu, a to najmä vďaka svojmu bojovému duchu. V treťom kole zmlátila svoju súperku na zemi a pri tomto debute oslávila dôležité víťazstvo, vďaka ktorému sa stala prvou finalistkou Projektu Y.

Druhý zo semifinálových duelov priniesol ešte rýchlejší koniec. V ňom proti sebe nastúpili Laura Kirtzel a Sandra Peterhoff. Laura Kirtzel na nič nečakala a svojej súperke nedala prakticky žiadnu šancu. Hneď na začiatku zápasu sa jej podarilo preniesť boj na zem, kde sa dostala na ňu a po chvíli použila škrtenie. Sandra Peterhoff sa snažila bojovať, ale nakoniec zápas odklepala. Po jednostrannom výkone Laura Kirtzel postúpila do finále Projektu Y, kde ju bude čakať víťazka predchádzajúceho zápasu Haifa Reso.

OKTAGON57
Zdroj: OKTAGON MMA

Napínavý boj až do konca 

Endrit Brajshori a Tayo Odunjo odohrali najvyrovnanejší zápas večera. Odunjo zvíťazil v prvom kole vďaka svojej dominancii na zemi, ale Brajshori zaznamenal v druhom kole exhibičný knockdown a začal ťahať za dlhší koniec. Brajshrori spôsobil svojmu súperovi aj dosť hlbokú tržnú ranu na tvári a „cutmani“ mali čo robiť, aby krvácanie zastavili.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 159248 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia