Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 17:56
Čas čítania 1:09
Karolína Uličná

Miss umelá inteligencia: prvá súťaž krásy, kde budú súťažiť ženy vytvorené počítačom. Dve najznámejšie AI krásky budú aj v porote

TECH KRÁSA SÚŤAŽ UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

V porote budú „sedieť“ modelky vytvorené umelou inteligenciou Aitana Lopez a Emily Pellegrini. Hrá sa o peňažnú sumu, zapojiť sa môžeš aj ty.

Umelá inteligencia hýbe svetom. Stretávame sa s ňou denne a viacerým uľahčuje život. Najnovšie však vznikol tak trocha bizár, kde súťažia ženy vytvorené umelou inteligenciou. Je to prvá súťaž krásy s umelou inteligenciou vôbec na svete, píše indy100.

Influenceri súťažia s obrázkami, ktoré sú vygenerované umelou inteligenciou. Súťažia o peňažnú cenu, v hre je 5 000 dolárov. Súťaž krásy nesie názov Fanvue Miss AI a dievčatá budú hodnotené na základe troch kritérií: podľa ich vzhľadu, používania nástrojov AI a aktivity na sociálnych sieťach.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aitana Lopez✨| Virtual Soul (@fit_aitana)

V súťaži sa očakávajú tisíce účastníkov. Ak chceš súťažiť, stačí, aby si poslal svoje výtvory a odpovedal na sériu otázok, napríklad ako urobiť zo sveta lepšie miesto. Miss AI je projekt vyvinutý World AI Creator Awards a ide o ich prvú súťaž.

Víťazi budú vyhlásení 10. mája. Hodnotiacu komisiu budú tvoriť rôzni odborníci z tejto oblasti. Chýbať nebudú ani najvplyvnejšie a najznámejšie AI modelky ako Aitana Lopez a Emily Pellegrini, informuje portál Hola! Aitana má na svojom instagramovom profile už viac ako 300-tisíc fanúšikov a počet jej sledujúcich stále rastie.

Odporúčané
Prídu Onlyfans modelky o prácu pre umelú inteligenciu? Ženy generované pomocou AI vyzerajú na nerozoznanie od reálnych Prídu Onlyfans modelky o prácu pre umelú inteligenciu? Ženy generované pomocou AI vyzerajú na nerozoznanie od reálnych 27. marca 2023, 14:30

Aj AI však robí chyby. Twitterový profil @moonboi_ poukázal na niektoré anomálie a chybné detaily, ako napríklad chýbajúci prst, spojené časti tela, zvláštne pózy, ktoré nezodpovedajú skutočnej anatómii ľudského tela, ako aj fakt, že perspektíva fotky vyzerá priama, hoci kamera je úplne naboku, takže by po správnosti mala byť viac skreslená. 

Domov
Zdieľať
Diskusia