Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 8:41
Čas čítania 0:36
Radoslava Juračková

Aktuálne turné Nicki Minaj zarába najviac v histórii ženského rapu. Zárobky už presahujú 35 miliónov dolárov

HUDBA NICKI MINAJ PENIAZE RAP RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Karibská raperka aktuálne cestuje po svete so svojím turné Pink Friday 2. Príjmom zo šou prepisuje históriu.

Kráľovnou ženského rapu je v súčasnosti Nicki Minaj. Aktuálne cestuje po svete s turné a má za sebou zatiaľ 17 vystúpení. Už teraz sa jej podarilo zarobiť takmer 35 miliónov amerických dolárov. Je to rekord, pretože sa to zatiaľ žiadnej ženskej raperke, ktorá odohrala menej ako 20 vystúpení počas turné, nepodarilo. Informuje o tom Hypebeast.

„Chcem poďakovať všetkým, ktorí prišli, ani v tých najdivokejších snoch by som si nebola myslela, že to bude toto turné. Jednoducho budem navždy vďačná,“ dodala počas živého prenosu a poďakovala svojim fanúšikom.

Prvenstvo aj za najlepšie zarábajúci koncert

Podľa dát z turné dosiahla speváčka aj ďalší míľnik. Tridsiateho marca počas šou v aréne Madison Square Garden zarobila 2,858 milióna dolárov, informuje Hypebeast.

„Som veľmi hrdá, zapísali sme sa do histórie ženského rapu s tým, koľko šou sme vypredali a koľko šou zarobilo viac ako 2 milióny dolárov,“ povedala Nicki Minaj počas živého vysielania na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia