Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. apríla 2024, 14:15
Čas čítania 1:18
Radka Klučárová

George Clooney nechápe, ako môžeme piť teplú borovičku, opisuje stretnutie so sexidolom slovenská herečka

ZAUJÍMAVOSTI GEORGE CLOONEY HERCI HOLLYWOODSKI HERCI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Úspešnú herečku kariéra zaviedla rovno k tým najzvučnejším menám šoubiznisu.

Slovenskú herečku Dagmar Edwards môžeš aktuálne vidieť vo viacerých slovenských aj českých televíznych projektoch. Na Jojke hrá v minisérii Vytoč môjho agenta či v kriminálnej komédii Polícia Hvar na obrazovkách TV Nova. Úlohu získala dokonca aj v pripravovanej tretej sérii Druhej šance. Na konte má však aj spoluprácu so svetovými hviezdami, píše Pluska.

Privátne večierky v Hollywoode aj priateľstvo s Georgeom Clooneym

Úspešnú herečku zaviedla kariéra aj do Hollywoodu, a to rovno k tým najzvučnejším menám. Všetko sa to začalo po návrate z Nemecka, keď v Bratislave získala príležitosť pracovať na nakrúcaní filmu Mierotvorca. Náhoda spôsobila, že sa spriatelila s lámačom ženských sŕdc Georgeom Clooneym. 

„Ako filmová asistentka som sa v prvom rade starala o Georgeovo pohodlie, zábavu a náš vzťah sa postupne premenil na priateľstvo. George je veľmi príjemný človek. Vtedy mal 35 rokov a najviac ho zaujímal basketbal, chalani, motorky, autá a dobré jedlo,“ priblížila.

George Clooney
Zdroj: GoodFon

Clooney ochutnal aj slovenskú borovičku. „Požiadal ma, aby som ho aj s chalanmi zaviedla do baru a objednala náš národný alkohol. Čudoval sa, ako môžeme piť teplú borovičku. Ihneď si u barmana vypýtal ľad, zatriasol pohárom ako s profesionálnym šejkrom a už sa pila borovička na ľade,“ spomína Dagmar.

Úsmev Julie Roberts zaplaví celú miestnosť

Po skončení nakrúcania ju Clooneyho osobná asistentka pozvala do Ameriky. Navštívila jeho dom a stretla sa dokonca aj s Juliou Roberts. „Po skončení natáčania som s radosťou prijala pozvanie do Hollywoodu, kde som sa stretla s mnohými slávnymi osobnosťami na privátnych večierkoch a premiérach filmov. Môžem vám s absolútnou istotou potvrdiť, že úsmev Julie Robertsovej je naozaj oslnivý a pri jej vstupe zaplaví celú miestnosť.“

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

„Po krátkom hollywoodskom pobyte ma pozval k sebe domov, do svojej oslnivej vily na barbecue, kde som sa opäť stretla s jeho kamarátmi hercami. Jeho dom bol plný fascinujúcich artefaktov – od starých áut a motoriek až po podpísané plagáty a lopty basketbalových hviezd na stenách. No jedna vec, ktorá ma prekvapila, bola absencia knižnice,“ spomína Dagmar na návštevu u herca.

Dagmar Ferenčiková Edwards
Zdroj: Dagmar Ferenčiková Edwards (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia