Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2024, 14:50
Čas čítania 0:43
Aneta Gospičová

Jurajovi Slafkovskému sa zajtra skončia tínedžerské roky, oslávi totiž 20. narodeniny. Za úspechom stojí tvrdá práca a odhodlanie

ŠPORT HOKEJ JURAJ SLAFKOVSKÝ NHL SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Juraj Slafkovský získal v posledných 25 zápasoch 23 bodov za 9 gólov a 14 asistencií.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský zajtra oslávi 20. narodeniny. Jeho kariérny pokrok je oveľa komplexnejší než jeho tínedžerské klubové rekordy, poznamenal Denník N

Posledný „tínedžerský“ zápas odohral v noci nad Philadelphiou s výhrou 4 : 1. V hre podal vynikajúci výkon. „Bola to skvelá práca od Juraja Slafkovského. Koľkokrát sme túto vetu už povedali počas dnešného zápasu?“ pýtal sa v prenose TSN expert Frankie Corrado. Aj takto opisujú komentátori a experti na hokej Slafkovského talent.

Expert Corrado chváli najmä jeho bodovú sériu. „Celkový počet bodov je excelentný, no všimnite si, ako rozdáva bodyčeky a ostatné veci, ktoré robí,“ povedal. Vzhľadom na to, že na ľade bol 15 minút a 40 sekúnd, je tento počet vysoký. 

Experti chvália aj jeho súboje pri mantineloch. Za všetkými jeho úspechmi je tvrdá práca. „Lepšie využíva silné stehná, aby si zakryl puk. Lepšie číta hru, preto je všade skôr. Pri napádaní vynikajúco pracuje hokejkou a zachytáva ňou prihrávky súpera. Našiel navyše balans medzi bránením hokejkou a dohrávaním súboja telom,“ povedal generálny manažér Montrealu Kent Hughes. Juraj Slafkovský získal v posledných 25 zápasoch 23 bodov za 9 gólov a 14 asistencií.

Juraj Slafkovský.
Juraj Slafkovský. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia