Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2024, 16:17
Čas čítania 1:18
Radka Klučárová

Dominika Cibulková prezradila, ako prebieha nákup Hermès kabeliek za 100-tisíc eur. Tučné bankové konto nestačí

ZAUJÍMAVOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Predaj v obchodoch high fashion značiek funguje úplne inak ako nákupy v bežných reťazcoch. Cesta k vysnívanému modelu má hneď niekoľko prekážok a nemusí ti na to stačíť ani tučné konto.

Bývalá tenisová hviezda Dominika Cibulková miluje módu. Po tenisovej kariére sa z nej stala jedna z najväčších módnych ikon na Slovensku. K jej vášni, pochopiteľne, patria aj luxusné kabelky, vo svojom šatníku má aj slušnú zbierku ikonických a extrémne cenných Hermès kabeliek. Jej slušné bankové konto však nie je zárukou toho, že si ich môže kúpiť. 

Predaj v obchodoch high fashion značiek funguje úplne inak ako nákupy v bežných reťazcoch. Svetové módne domy si vedú tzv. klientske listy a každý zákazník má obmedzené nákupné množstvo.

V prípade VIP klientov sa im značky dokonca ozývajú samy a ponúkajú im dostupné modely. Cena Hermès kabelky sa pohybuje vo výške približne od 10- až 100-tisíc eur, uloviť si svoj vysnívaný model môže byť niekedy poriadne ťažké.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Obmedzený počet aj VIP listina

„Kabelky, na ktoré som zameraná ja, sú také, že za rok si môžete kúpiť iba určitý počet. Keď chcete novú priamo z obchodu a na svoje meno, neviete si ich zadovážiť osem. Preto ma vždy poteší, keď mi príde správa z Paríža, kde mi nejakú ukážu,“ vysvetlila Cibulková spôsob nákupu v rozhovore pre Plusku.

Medzi najcennejšie a, samozrejme, najdrahšie patria kabelky z krokodíla, vo svojej exkluzívnej ponuke ich má napríklad spomínaný módny dom Hermès. „Pokiaľ ich nechcete kupovať z druhej ruky, ale mať originál na svoje meno, musíte byť zapísaný ako klient Hermès a mať dobré kontakty,“ povedala.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

Cibulkovej vzťah k móde prerástol do vášne ešte v období profesionálnej kariéry. To, že bola profesionálnou tenistkou, jej dokonca uľahčilo cestu k vytúženým modelom. 

„Počas aktívnej kariéry som využívala consierge služby z turnajov, kde vás predstavili, aby vedeli, kto ste. Už roky som u nich zapísaná ako VIP klient. Keď som v Paríži, idem tam na vopred ohlásenú návštevu alebo mi zavolajú, že pre mňa majú nový kúsok a občas si urobím výlet, že idem špeciálne po ňu,“ priblížila. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Domov
Zdieľať
Diskusia