Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2024, 13:05
Čas čítania 0:35
Anna-Marie Hanzlíková

Populárna hororová séria Saw prichádza na Netflix. Nebude však kompletná, prinesie iba niektoré diely

Populárna hororová séria Saw prichádza na Netflix. Nebude však kompletná, prinesie iba niektoré diely
FILMY A SERIÁLY HOROR NETFLIX
Uložiť Uložené

Desať filmov je vonku a jedenásty vo výrobe. Saw je hororová franšíza, ktorá je tu už roky. 14. marca si pár z nich môžeš vychutnať na Netflixe.

Podľa nafilmu.cz sa na najzvrátenejší hororový seriál Netflixu, ako ho výstižne prezývajú, môžeš tešiť už v polovici marca. Saw je psychotriler, ktorý vyniká prepracovanými gore atribútmi. Ide o debutový film režiséra Jamesa Wana v spolupráci s hercom a scenáristom Leighom Whannellom.

„Nízkorozpočtový film sa stal senzáciou na filmovom festivale Sundance v roku 2004. Okrem šokujúcich scén ponúkol to najlepšie z nedávnych podobných filmov, najmä trileru Seven, hororov ako The Cell a The Bone, ako aj z nespočetného množstva počítačových hier s dobrodružnou tematikou,“ napísal o filme spomínaný filmový portál.

Avšak Netflix neprinesie všetky filmy z tejto série. Ak patríš medzi fanúšikov Saw, môžeš sa tešiť na prvé štyri diely: Saw: Hra o prežitie (2004), Saw II (2005), Saw III (2006) a Saw IV (2007). Na platformu sa dostanú 14. marca. A ak nevieš, ktorú epizódu si máš pozrieť, my v Refresheri sme zoradili epizódy od najhoršej po najlepšiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia