Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2024, 7:49
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

Žena opisuje život s alergiou na spermie: počas sexu zažíva až mučivú bolesť a neznesiteľné pálenie intímnych partií

ZAUJÍMAVOSTI ALERGIE SEXUALITA ŽENSKÉ ZDRAVIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

S jej zriedkavým ochorením si nevedia poradiť ani lekári. Žena sa preto bojí, že nebude môcť otehotnieť.

„Som alergická nielen na semeno, ale aj na každý kondóm na tejto planéte,“ tvrdí americká tiktokerka. 34-ročná Allison Tennyson pochádza z Minnesoty a trpí nezvyčajnou alergiou na mužské spermie. Jej intímne partie ju po kontakte s ejakulátom pália a spôsobujú ohromnú bolesť. „Pre túto alergiu nemôžem mať plnohodnotný intímny vzťah,“ vysvetľuje.

Allison vo videu tvrdí, že od bolesti plače zakaždým, čo jej priateľ vyvrcholí v blízkosti jej vagíny. Sledujúcim priznala, že problém konzultovala aj s odborníkmi, no zatiaľ jej nikto nedokázal pomôcť. „Rozčuľuje ma to, pretože som ani nevedela, že alergia na spermie vôbec existuje,“ sťažovala sa. 

@microcatmachine What are others doing for this? #SemenAllergy #ChronicUrticaria #HypermobileEhlersDanlosSyndrome ♬ original sound - Allison Tennyson

Napokon zistila, že je alergická na proteíny z partnerových spermií, a ľudí na sociálnej sieti prosí o rady. „Daj si otestovať hormóny, môže to byť reakcia na základe hormonálnych hladín. Predtým ako sa moje hormóny vyrovnali, doslova som horela a teraz je to v poriadku,“ odporúča jej jedna z používateliek, ktorá mala podobný problém.

Odporúčané
Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike 24. apríla 2024, 18:30

Influencerka priznala, že sa bojí počať potomka a v prvom rade vôbec nevie, „či by to fungovalo“. Pre jej ojedinelú diagnózu môže byť tehotenstvo veľmi rizikové. Tennyson podľa všetkého trpí Ehlers-Danlosovým syndrómom. Ten postihuje jej spojivové tkanivo (connective tissue) nachádzajúce sa v kĺboch, cievach či na koži. Ide o dedičné ochorenie, ktoré spôsobuje nedostatok tvorby kolagénu.

Domov
Zdieľať
Diskusia