Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. februára 2024, 10:12
Čas čítania 1:08
Radka Klučárová

Timothée Chalamet čelí vlne kritiky. Pribral a prestáva byť atraktívny, sťažujú sa fanúšikovia

OSOBNOSTI TIMOTHÉE CHALAMET DUNA DUNA 2 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa boja, aby sa mu nestalo to isté, čo Leonardovi DiCapriovi.

Hviezda filmu Duna, herec Timothée Chalamet čelí kritike niektorých fanúšikov za vzhľad. Na sociálnych sieťach sa strhla lavína komentárov, podľa ktorých 28-ročný herec výrazne pribral a údajne prestáva byť atraktívny, upozornil portál antiyoutuber.cz.

Fat-shaming je nevhodný a škodlivý spôsob znevažovania jednotlivcov na základe ich telesnej hmotnosti, ktorý neobchádza ani známych ľudí. Podľa odborníkov prispieva k znižovaniu sebavedomia, ale aj k vážnym mentálnym problémom.

Fanúšikovia hercov aktuálny výzor porovnávajú s fotkami, na ktorých mal približne 20 rokov. „Vo Wonkovi bol Timothée ešte chudý, ale čo má toto znamenať? On úplne stráca kúzlo,“ znie jeden z komentárov.

Timothee Chalamet
Zdroj: Getty Images/Han Myung-Gu/WireImage

Porovnávajú ho s Leonardom DiCapriom

Niektorí sa dokonca obávajú, aby nedopadol ako Leonardo DiCaprio. „Ach, dúfajme, že Timmy nedopadne ako Leo. To by bolo hrozné,“ bez okolkov napísal ďalší z fanúšikov. V komentároch ľudia dokonca tvrdia, že pre zmenu americko-francúzskej hviezdy plačú. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Na Tiktoku a Instagrame sa okamžite objavili aj videá, v ktorých sa ho ľudia zastávajú. Píšu, že zmena je v priebehu rokov úplne prirodzená. Navyše Timothée svoju váhu musel korigovať aj kvôli jednotlivým filmovým postavám. Mnohí sa zhodujú aj na tom, že teraz vyzerá zdravo a na atraktivite mu pár kíl určite neubralo. 

@evie.magazine This week, several videos comparing photos of Timothée Chalamet from 2021 to 2024 have gone viral on TikTok. Many stated that we're witnessing his "twink death," or "glow down." #timotheechalamet #celebrities #celebrity #beautystandard #beautystandards #beforeandafter #timothee ♬ original sound - Evie Girl Shop

V posledných dvoch týždňoch sa konajú celosvetové slávnostné premiéry druhej časti sci-fi trileru Duna, v ktorej Timothée Chalamet účinkuje spolu so Zendayou. 

Film nadväzuje na koniec jednotky, keď sa Paul Atreides pridá k domácemu obyvateľstvu planéty Arrakis a spoločne sa postavia Harkonnenovcom. Planétu čakajú obrovské bitky a vojna, ktorá otrasie politickým stavom v celej galaxii. 

Duna
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia