Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. februára 2024, 18:01
Čas čítania 0:49
Barbora Fábryová

Exploited v novej šou na RTVS pobúril časť Slovákov. Vraj vyzerá ako feťák, diváci ho kritizujú za nalakované nechty či tetovania

OSOBNOSTI EXPL0ITED RTVS YOUTUBE
Uložiť Uložené

Majster N pre generáciu Z sa niektorým konzervatívnym divákom verejnoprávnej televízie nepáči. Skupina divákov chce pred budovou RTVS zorganizovať proti nemu protest.

Slovenský youtuber a influencer Exploited na RTVS aktuálne moderuje reláciu s názvom Superveda s Explom. Mnohí Slováci a predovšetkým konzervatívni diváci verejnoprávnej televízie sa však nezdržali kritiky a pod zverejneným videom na Facebooku napísali, čo si o mladom moderátorovi myslia. 

Divákom prekáža najmä youtuberov vzhľad. Kritizujú jeho tetovania aj to, že má nalakované nechty. Podľa mnohých by verejnoprávna televízia nemala dávať priestor takýmto osobnostiam.

 

„Potetovaný chlap s nalakovanými nechtami ako vzor pre deti. Gratulujem. Svet ide do sr**iek,“ napísala Zuzana. Exploiteda mnohí prirovnávali k „feťákovi“, ktorý by určite nemal byť vzorom pre deti.

„To čo je? Takto má vyzerať, nazvime to, moderátor? Tetovanie, nechty namaľované. Toto sa dáva ako vzor toho, čo má decko pozerať v televízii? Hnus,“ vyjadril sa Michal. Vladimír dokonca napísal, že chce pred budovou RTVS zorganizovať proti youtuberovi protest.

expl0ited
Zdroj: Instagram/Exploited

Relácia mala aj pozitívny ohlas

Okrem kritiky sa však v komentároch objavili aj pozitívne reakcie. Mnohí ľudia vyjadrili svoje rozhorčenie nad urážajúcimi poznámkami. „Prosím vás, reálne ma zaujíma, koľko z vás strašne pohoršených máte deti, s ktorými ste pozerali čo i len jednu časť Supervedy? Môj syn má 5 a absolútne ho nezaujíma Explo. To, či má tetovania alebo nalakované nechty. Vždy sa teší len na pokusy a tie sú super,“ napísala Miroslava.

expl0ited
Zdroj: Instagram/Exploited
Domov
Zdieľať
Diskusia