Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. februára 2024, 15:41
Čas čítania 0:48
Karolína Uličná

Boris Kollár bude taxikár, zákazníci tak majú možnosť pokecať s bývalým predsedom aj o súkromí. Nastavil si však podmienky

ZAUJÍMAVOSTI BORIS KOLLÁR POLITIKA PRÁCA
Uložiť Uložené

Témy rozhovoru si bude Kollár vyberať sám. To, ako bude v aute chránený, ešte nie je známe.

Bývalý predseda Národnej rady po tom, čo sa vo voľbách nedostal do parlamentu, skúša šťastie v inej branži. Autonoviny informovali o jeho novej práci v úplne novom sektore. Boris Kollár sa totiž chystá robiť taxikára.

Päťdesiatosemročný podnikateľ sa v marketingovej sfére orientuje dlhé roky, a preto jeho nová práca nebude úplnou náhodou. Ide o akýsi projekt, ktorý pripravila slovenská taxislužba Ryde pre ľudí, ktorí sa chcú zviditeľniť. Kollár sa do tohto programu zapojil sám a dokonca si zaplatil všetky výdavky spojené s prácou taxikára.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Cez svoje sociálne siete bude informovať zákazníkov, kedy a kde ho môžu zastihnúť. Následne si cez mobilnú aplikáciu zavoláš auto, ktoré bude šoférovať známy bývalý politik. Za volantom chce byť aspoň dvakrát týždenne. Jeho zákazníci či dokonca fanúšikovia sa budú môcť s predsedom strany Sme rodina rozprávať o jeho živote.

Témy si však bude vyberať on sám, aby sa vyhol konfliktom a kritike. Boris Kollár nie je prvý politik, ktorý na seba takto chce upútať pozornosť. V minulosti to už skúšal napríklad nórsky premiér Jens Stoltenberg počas kampane.

Boris Kollár sa už aktívne do politiky priamo nezapája, hoci aktuálne domáce dianie stále komentuje prostredníctvom príspevkov na svojich profiloch

Domov
Zdieľať
Diskusia