Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. februára 2024, 13:18
Čas čítania 1:00
Radka Klučárová

Za Trumpove gýčové tenisky zaplatil neuveriteľných 9-tisíc dolárov. Presvedčil ho jeden detail

MÓDA DONALD TRUMP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

„Milujem túto krajinu a som hrdý na to, že som Američan,“ odkazuje neprajníkom Trumpov fanúšik.

Bývalý americký prezident Donald Trump pred pár dňami uviedol na trh vlastnú značku tenisiek, ktoré prezentuje ako unikátny zberateľský kúsok. Takmer okamžite sa našiel nadšenec, ktorý za pár lesklých zlatých tenisiek s jeho podpisom zaplatil závratnú sumu, píše Complex. 

Uvádzacia cena tenisiek Never Surrender Hi-Tops bola necelých 400 dolárov. Okrem žiarivej zlatej farby už na prvý pohľad upútajú detailom americkej vlajky a písmenom T. Ukázalo sa, že jeho obdivovatelia sú za ne ochotní zaplatiť oveľa viac.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Sharf | CEO of Luxury Bazaar (@romansharf)

Trumpov podpis cenu navýšil o tisíce

Trumpov podporovateľ za model s jeho podpisom s veľkou ochotou zaplatil 9-tisíc dolárov. Majiteľom luxusných topánok sa stal Roman Sharf, pôvodom z Ukrajiny, ktorý sa na sociálnych sieťach preslávil predajom luxusných hodiniek a virálnymi videami o vzácnych kúskoch.

Na najväčšej prehliadke tenisiek Sneaker Con vo Filadelfii sa zúčastnil aj so svojím 20-ročným synom Marcusom, ktorý zrejme po otcovi zdedil podnikavé vlohy. Napriek mladému veku už prevádzkuje vlastnú firmu Hyp Miami, zameranú na predaj zberateľských tenisiek. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Sharf na Instagrame zverejnil video s teniskami a v príspevku sa zmienil aj o tom, že stratil niekoľko fanúšikov aj zákazníkov, ktorým sa nepáči, že podporuje Trumpa. On si však stojí za svojimi názormi a USA je vďačný za to, že ho prijali ako chudobného prisťahovalca a dali mu možnosť stať sa tým, kým chce byť. „Milujem túto krajinu a som hrdý na to, že som Američan,“ napísal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Sharf | CEO of Luxury Bazaar (@romansharf)

Domov
Zdieľať
Diskusia