Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2024, 16:22
Čas čítania 0:52
Karolína Uličná

Doja Cat vzbudila pohoršenie na červenom koberci Grammy. Pred objektívy vyšla s odhalenými bradavkami

MÓDA ČERVENÝ KOBEREC DOJA CAT HUDOBNÉ OCENENIA GRAMMY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Polonahá raperka pohoršila divákov svojím vyzývavým outfitom.

Raperka a speváčka Doja Cat si tento rok na odovzdávaní cien Grammy neodniesla žiadnu sošku, no aj napriek tomu sa jej podarilo na seba strhnúť pozornosť objektívov. Môže za to jej vyzývavý outfit v podobe priesvitných korzetových šiat s odhalenými bradavkami. Ten doplnila červenými topánkami na opätkoch a výraznými Prada okuliarmi, upozorňuje People.

Šaty bez ramienok, ktoré mala od dizajnérky Dilary Findikoglu, do značnej miery odhaľovali jej potetované telo vrátane pútavej gotickej katedrály na hrudi. Diváci si nemohli nevšimnúť jej radikálnu zmenu a nové tetovania. Doja si dala „nakresliť“ meno návrhárky svojich priesvitných šiat priamo na čelo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa CBS Mornings (@cbsmornings)

Jej tenké obočie, sýtočervený rúž a linky na očiach s okuliarmi pripominali učitelský look a rozhodne jej pridali o pár rokov navyše. Odvážna voľba raperky pobúrila verejnosť a zatiaľ nie je známe, ako sa k nahote vo vysielaní Grammy postaví americká Federálna komisia pre komunikáciu (FCC), píše Vogue.

Odporúčané
TOP 10 outfitov na Grammy 2024: Plynová maska, Miley Cyrus a jej „bad hair day“ či Billie Eilish ako nevinná školáčka TOP 10 outfitov na Grammy 2024: Plynová maska, Miley Cyrus a jej „bad hair day“ či Billie Eilish ako nevinná školáčka 5. februára 2024, 8:30

Doja Cat získala tento rok nominácie za najlepší popový sólový výkon za skladbu Paint the Town Red či najlepší melodický rapový výkon a najlepšiu rapovú skladbu za pesničku Attention. Za svoju kariéru má na konte celkovo 19 nominácií a domov si odniesla jednu sošku v roku 2022, keď vyhrala spolu so SZA za najlepší výkon popového dua/skupiny za skladbu Kiss Me More.

doja cat grammydoja cat grammy
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia