Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2024, 7:15
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik TASR

VIDEO: Polícia počas odovzdávania cien Grammy zadržala známeho amerického rapera. Pred zajatím stihol získať tri sošky

HUDBA HUDOBNÉ OCENENIA GRAMMY
Uložiť Uložené

Na Twitteri kolujú zábery, ako rapera vyvádzajú v putách.

Amerického rapera Killera Mikea v nedeľu zadržali policajti počas odovzdávania hudobných cien Grammy v Los Angeles. Umelec získal na ceremónii pred zadržaním tri ocenenia. TASR prevzala správu z agentúry AP.


Zábery zverejnené na sociálnych sieťach ukazujú, ako policajti vyvádzajú z arény Crypto.com rapera v putách po radostných chvíľach, ktoré zažil na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy.


Hovorca polície potvrdil, že raper bol zadržaný na ceremónii v Los Angeles v dôsledku hádky. Ďalšie detaily však neuviedol. Zástupcovia umelca sa k záležitosti zatiaľ nevyjadrili.


Michael Santiago Render (48), známy pod prezývkou Killer Mike, získal na nedeľnom odovzdávaní cien Grammy ocenenia za najlepší rapový album, najlepšiu rapovú pieseň a najlepší rapový výkon.

„Jediná vec, ktorá obmedzuje váš vek, je, že nehovoríte pravdu o svojom veku alebo o tom, čo robíte,“ povedal raper v zákulisí. „Keď som mal 20, myslel som si, že je cool byť drogovým dílerom. V 40 rokoch som začal žiť s výčitkami. Keď som mal 45, začal som o tom rapovať. V 48 rokoch tu stojím ako človek plný empatie a súcitu s vecami, ktoré som urobil,“ pokračoval.

Odporúčané
Slovenka Ester: Väčšina slovenských boháčov mi s peniazmi na školu nepomohla. Štart v USA bol ťažký, dnes som vo výbere na Grammy Slovenka Ester: Väčšina slovenských boháčov mi s peniazmi na školu nepomohla. Štart v USA bol ťažký, dnes som vo výbere na Grammy 27. februára 2024, 14:30

Ceny Grammy, ktoré majú podobu zlatého gramofónu na čiernej podkladovej doske, udeľuje od roku 1959 Národná akadémia hudobného umenia a vied (NARAS) za výnimočné úspechy v hudobnom priemysle. Pôvodne sa ocenenie nazývalo Gramophone Awards. Patrí k najvýznamnejším hudobným oceneniam na svete a považuje sa za ekvivalent filmových Oscarov.

Killer Mike grammy
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia