Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. januára 2024, 10:30
Čas čítania 0:42
Barbora Adamkovičová

Gábor Boráros podpísal zmluvu s ruskou organizáciou ACA. Kedy ho najbližšie uvidíme v klietke?

ŠPORT FABRIQ MMA GÁBOR BORÁROS OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po podvádzaní v klietke a moderovaní konkurenčnej organizácie je späť. Boráros vstúpi do ringu v ruskej ACA.

Gábor Boráros opäť šokoval športových nadšencov. Podpísal zmluvu s ruskou organizáciou ACA. Po tom, čo zápasníkovi pozastavili funkciu v Oktagone a vo Fabriqu, vyhlásil, že chce pokračovať v MMA. Podľa portálu mmafanatik sa plánuje vrátiť aj k moderovaniu, ktoré si vyskúšal na turnaji RFA v Maďarsku. Tam pôsobil po škandále s podvodom.

„Jasné, že ešte budem pokračovať ako bojovník. To, že som bol teraz v úlohe moderátora, ešte neznamená, že som ukončil športovú kariéru. Budem bojovať ešte veľmi dlho. Teraz mám ešte len 31 rokov, to je iba začiatok. Mám pred sebou veľmi dobré plány a zápasov bude ešte veľmi veľa,“ prezradil svojim fanúšikom v rozhovore pre Celebrity revue.

V súčasnosti je však jeho zmluva s Oktagonom stále platná, preto bolo dlhodobo nejasné, pod akou organizáciou v budúcnosti vystúpi. Práve preto bola jeho novinka o podpísaní zmluvy s ruskou ACA taká prekvapivá. „Ďakujem, ACA. Krásny víkend, priatelia,“ odkázal svojim fanúšikom na sociálnej sieti. 

gábor boráros
Zdroj: OKTAGON MMA

Momentálne nie je známe, kedy sa zápasník pod záštitou novej organizácie predstaví v klietke. Podľa dostupných informácií je jasné iba to, že zmluvu podpísal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia