Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti FixServis.
11. januára 2024, 14:00
Čas čítania 1:15
Sponzorovaný obsah

Za menej peňazí rovnako veľa muziky? Rozdiely medzi AirPods 3 a AirPods Pro nie sú až také výrazné, s cenou stúpa najmä komfort

Za menej peňazí rovnako veľa muziky? Rozdiely medzi AirPods 3 a AirPods Pro nie sú až také výrazné, s cenou stúpa najmä komfort
Zdroj: FixServis
TECH REPRODUKTORY A SLÚCHADLÁ SLÚCHADLÁ
Uložiť Uložené

Ktoré AirPods sú pre teba vhodnejšie?

Plánuješ si zaobstarať nové AirPods a premýšľaš nad tým, či sa ti oplatí investovať do AirPods Pro alebo ti postačia AirPods 3? Pozri si porovnanie najdôležitejších vlastností a parametrov, ktoré je dobré poznať.

Vyššia cena, komfortnejšie nosenie

V čase oficiálneho uvedenia na trh boli AirPods Pro približne o 70 dolárov drahšie ako AirPods 3. Za svoje peniaze však dostaneš aj vyššiu kvalitu. Kľúčovým prvkom, ktorým disponujú AirPods Pro, sú silikónové štuple do uší, ktoré spríjemňujú nosenie slúchadiel.

Vďaka silikónovým štupľom ťa slúchadlá pravdepodobne nezačnú tlačiť ani po niekoľkých desiatkach minút v ušiach. Nehovoriac o tom, že o niečo lepšie držia v uchu, čo oceníš hlavne v prípade, že ich budeš nosiť do fitka, pri behaní alebo iných športových aktivitách.

Aj AirPods 3 majú prepracovaný dizajn, takže dobre držia v uchu a ty sa nemusíš báť, že by ti vypadávali z ucha.

Aktívne potláčanie hluku

Druhým výrazným rozdielom medzi AirPods 3 a AirPods Pro je skutočnosť, že model Pro je vybavený technológiou Active Noise Cancellation, ktorá aktívne potláča okolité hluky. To oceníš hlavne pri telefonovaní cez slúchadlá.

airpody, slúchadlá
Zdroj: FixServis

Podobná kvalita zvuku, rozdiel vo výdrži batérie

Ako by sa dalo čakať, vďaka tomu, že AirPods Pro aktívne potláčajú okolité zvuky a tesnejšie sedia v ušiach, ponúkajú o niečo lepšiu kvalitu zvuku ako AirPods 3. Rozdiel však nie je až taký veľký ako napríklad medzi AirPods 2 a AirPods Pro.

AirPods 3 sú vybavené technológiou Adaptive EQ, ktorá prispôsobuje zvuk podľa tvaru ucha konkrétneho človeka na dosiahnutie najlepšieho akustického zážitku. Čo sa týka ostatných prvkov a funkcií, napríklad rýchleho párovania, rýchlej zmeny zariadenia alebo priestorového zvuku, tie sú rovnaké v oboch verziách AirPods.

V prospech AirPods 3 hovorí kombinovaná výdrž batérie, ktorá je na úrovni až 30 hodín. AirPods Pro ponúkajú kombinovanú vydrž batérie len 24 hodín.

Kvalitné slúchadlá rôznych značiek za výhodné ceny nájdeš v e-shope FixServis, ktorý ponúka široký výber rôznych značiek a modelov s rýchlym doručením.

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia