Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. januára 2024, 16:09
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Mandalorian a Grogu dostanú film v kinách. Seriál si dáva pauzu

Mandalorian a Grogu dostanú film v kinách. Seriál si dáva pauzu
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Kto bude režírovať a kedy sa film dostane do kín?

Spoločnosti Lucasfilm a Disney oznámili, že štvrtej série The Mandalorian sa fanúšikovia Star Wars tak skoro nedočkajú. Namiesto nej sa začne už tento rok nakrúcať celovečerný film s názvom Mandalorian & Grogu.

Režírovať bude Jon Favreau, ktorý sa postaral aj o viaceré epizódy seriálu a má na konte aj réžiu hraného Levieho kráľa či prvých dvoch Iron Manov. 

Odporúčané
Najočakávanejšie horory roka 2024, ktoré v kinách spôsobia hrôzu, až sa nepohneš zo sedačky Najočakávanejšie horory roka 2024, ktoré v kinách spôsobia hrôzu, až sa nepohneš zo sedačky 9. januára 2024, 12:30

Po tomto filme by mal nasledovať ďalší, ktorý spojí príbehy a postavy z ostatných Star Wars seriálov (Ahsoka, Boba Fett). Odhaduje sa, že veľkým záporákom bude admirál Thrawn z prvej série Ahsoka a ostatní hrdinovia sa proti nemu spoja v štýle The Avengers. Lucasfilm ohlásil aj to, že súčasný šéf výroby Star Wars produkcie Dave Filoni už pracuje na druhej sérii Ahsoka. 

Mandalorian
Zdroj: Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia