Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. decembra 2023, 16:11
Čas čítania 0:32
Aneta Gospičová

Tvrdí, že je „ekosexuálka“. Žena opisuje svoje erotické pocity, ktoré má v prítomnosti stromu

ZAUJÍMAVOSTI SEXUALITA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Sonja Semyonova chce svoje skúsenosti šíriť ďalej.

Kanaďanka Sonja Semyonova sa považuje za „ekosexuálku“. Erotické pocity cíti v prítomnosti duba, ktorý si začala všímať počas každodenných prechádzok lesom. City a prepojenie, ktoré ju spája so stromom, vníma na duchovnej úrovni, informuje o tom National Post

„Začala som sa oň opierať, držať ho a cítiť, že ho držím. Všimla som si, že prežívam erotickú príťažlivosť,“ povedala Sonja. Vzťah so stromom nie je pre ňu fyzický. Prirovnáva ho k chodeniu do parkov na prechádzky, aby využila životnú silu, ktorú čerpá práve z prírody. Podľa jej názoru majú viacerí ľudia erotické chvíle s prírodou a ani o tom nevedia. 

„Mylná predstava je, že ekosexualita znamená sex medzi ľuďmi a prírodou. No je to len iný spôsob, ako skúmať erotiku,“ povedala Semyonova. Skúsenosti s ekosexualitou chce šíriť ďalej a tým pomôcť v boji proti klimatickej kríze. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sonja Semyonova (@bodystoryteller)

Domov
Zdieľať
Diskusia