Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. decembra 2023, 13:27
Čas čítania 0:40
Samuel Barienčík

VIDEO: Neznámy páchateľ ukradol oblečenie od Separa za vyše 2 000 eur. Polícia po ňom pátra

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ OBCHODY POLÍCIA SR SEPAR
Uložiť Uložené

Za vykradnutým pop-upom, ktorého krstným otcom je Separ, stojí moderátor a hypeman Osťo spoločne s organizátorom hip-hopových udalostí Máriom Bihárym.

Polícia upozorňuje na zlodeja v streetwearovom obchode Garage Popup Store v nákupnom centre Aupark v hlavnom meste. Muži zákona sa obrátili na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri hľadaní neznámej osoby, ktorá ukradla niekoľko kusov oblečenia z predajne, konkrétne v hodnote 2 109 €. Bratislavská polícia na Facebooku zverejnila aj video s osobou, ktorá by mohla mať informácie k objasneniu krádeže.

„Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním prečinu krádeže, ku ktorému došlo v obchodnom centre na Einsteinovej ulici v Bratislave,“ upozorňuje polícia.

Za pop-upom stojí moderátor a hypeman Osťo spoločne s organizátorom hip-hopových udalostí Máriom Bihárym. Krstným otcom obchodu je člen rapovej skupiny DMS Separ, ktorého značka Hood Hero sa tu predáva tiež. Okrem neho tu má oblečenie aj Dara Rolins, Dalyb, Majk Spirit a mnoho ďalších významných interpretov. Príspevok polície zdieľal na svojom Instagrame aj Osťo, ktorý ľudí prosí o pomoc pri hľadaní. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HYPEMAN OSŤO (@ostohypeman)

Domov
Zdieľať
Diskusia