Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. novembra 2023, 16:33
Čas čítania 0:37
Adriana Královičová

Kontroverzné zimné topánky UGG prinášajú vianočnú edíciu. V spolupráci s Palace vytvorili mokasíny s diablom

Kontroverzné zimné topánky UGG prinášajú vianočnú edíciu. V spolupráci s Palace vytvorili mokasíny s diablom
Zdroj: Palace Skateboards/Uggs
MÓDA MÓDA PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Uggy získali streetwearový „vibe“.

Palace a UGG opäť spojili sily, aby vytvorili štýlovú novinku na sviatočnú sezónu. Výsledkom je vylepšený model zimnej obuvi od UGG s názvom Tasman Slipper. Topánky s otvorenou pätou a hrubou podrážkou majú mokasínový štýl a semišový povrch, pričom vnútro je pohodlne vyložené bielou kožušinou. Streetwearová verzia topánky sa do predaja dostane 1. decembra 2023.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PALACE (@palaceskateboards)

Silueta sa nemení, na trh prichádzajú dva varianty modelu Tasman Slipper. Záujemcovia budú mať na výber z hnedej a zelenej farby. Nový dizajn v štýle „patchwork“ zdobia kreslené postavičky, symboly a nápisy Palace, postavičky diabla, „psychedelické“ slnko a kačice, ktoré držia bombu.

Táto spolupráca spája estetiku značky Palace s pohodlnými a klasickými prvkami značky UGG. Tá je známa svojimi kontroverznými „čaptavými“ zimnými topánkami, ktoré ľudia buď milujú, alebo nenávidia. Súčasťou kolekcie sú taktiež rukavice v rovnakom dizajne či koberec v tvare písmena P.

Produkty zo spolupráce objavíš v galérii nižšie. 

Palace Skateboards Uggs móda obuv Palace Skateboards Uggs móda obuv Palace Skateboards Uggs móda obuv Palace Skateboards Uggs móda obuv
Zobraziť galériu
(16)
Domov
Zdieľať
Diskusia