Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2014, 12:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oplatí sa zamilovať pred smrťou? Romantické Fault in Our Stars vás presvedčí, že áno

FILMY A SERIÁLY DRÁMA
Uložiť Uložené

Fault in Our Stars pojednáva o dvoch mladých ľuďoch, ktorí sa zoznámia v skupine pre podporu postihnutých rakovinou a obaja sa do seba takmer ihneď zaľúbia. No je to správne vzhľadom na okolnosti?

Oplatí sa zamilovať pred smrťou? Romantické Fault in Our Stars vás presvedčí, že áno

Ak sa vám páčilo Now Is Good, ktorého primárnom cieľom je rozkopať vaše emócie a slzné kanáliky, určite zbystrite pozornosť, pretože vám prinášame prvý trailer pre podobnú, dramatickú romancu The Fault in Our Stars. V nej sa predstaví neznámy Ansel Elgort, ale za to ženské zastúpenie obsadila skvelá Shailene Woodley, ktorá zažiarila v minuloročnom Spectacular Now (rovnako ako Now Is Good, vrelo odporúčame). Jedinou chybou sú tie krátke vlasy, ach. 

Hazel a Gus sa zoznámia v skupine, ktorá podporuje práve rakovinou postihnuté osoby a netrvá dlho, kým sa do seba zamilujú. Táto choroba prináša ale mnohé strasti a nie je všetko také ľahké, ako by si títo dvaja želali. Viac už ale v traileri, ktorý láka na premiéru už 6. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia