Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2014 o 10:29
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Britskí DnB králi The Qemists prídu do Bratislavy

HUDBA
Uložiť Uložené

22. február by si mali „zabetónovať“ do diárov všetci milovníci drum & bassu na Slovensku. Do Bratislavy totiž v ten deň zavíta britská trojica The Qemists. Svoju show odpáli v Klube MMC za podpory silných domácich DJských mien na čele s B-Complexom. V tý

22. február by si mali „zabetónovať“ do diárov všetci milovníci drum & bassu na Slovensku. Do Bratislavy totiž v ten deň zavíta britská trojica The Qemists. Svoju show odpáli v Klube MMC za podpory silných domácich DJských mien na čele s B-Complexom. V týchto dňoch organizátori koncertu štartujú predaj vstupeniek. Prvých 100 kusov ponúkajú exkluzívne skalným fanúšikom za 15 Eur.

Z Británie sa valí na Slovensko našliapnutý koktejl drum & bassu, rocku a dubstepu menom The Qemists. Svetoznáma trojica povestná svojimi energickými vystúpeniami, si naplánovala bratislavskú zastávku na 22. februára, po koncertoch v Prahe a Brne. Hviezdy prestížneho londýnskeho labelu NINJA TUNE posielajú fanúšikom na Slovensko exkluzívnu osobnú videopozvánku.

Rodákov z britského Brightonu a minuloročných laureátov prestížneho ocenenia The Bass Music Awards, fanúšikovia radi žánrovo prirovnávajú k zoskupeniu Pendulum. Aktuálne bodujú so singlom „No More“, ktorý v trackliste bratislavskej show iste nebude chýbať. Fanúšikov poteší aj live verzia hitu „S.W.A.G.“ a zatiaľ najúspešnejšieho „Stompboxu“, ktorý už roztancoval najväčšie európske festivaly, vrátane poľského megafestu Przystanek Woodstock, legendárneho britského Glastonbury a mnohých ďalších.

Britskí DnB králi The Qemists prídu do Bratislavy

Drum & bassoví alchymisti si prizvali ako support do bratislavského Klubu MMC i exkluzívneho hosťa B-Complexa, ktorého meno v ich rodnej Británii rezonuje v posledných rokoch i vďaka hitu „Beautiful Lies“  stále viac. Line – up večera doplnia Emonoizboyz a DJ Junior. Vstupenky na bratislavskú show sú už v predaji za 19,- Eur na portáli Predpredaj.sk a súčasne aj na Ticketportal.skPrvých 100 kusov si môžu fanúšikovia zakúpiť oddnes do stredy 5. februára za 15,- Eur.

Britskí DnB králi The Qemists prídu do Bratislavy

Britskí DnB králi The Qemists prídu do Bratislavy

Pridaj sa na facebook udalosť!

Domov
Zdieľať
Diskusia