Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2023, 9:33
Čas čítania 0:49
Martin Adam Pavlík

Vémolov posledný zápas v O2 Aréne: pobije sa s Pirátom Krištofičom, ktorý odkázal, že znesvätí jeho telo

Vémolov posledný zápas v O2 Aréne: pobije sa s Pirátom Krištofičom, ktorý odkázal, že znesvätí jeho telo
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme obrovské česko-slovenské derby. Karlos Vémola napokon našiel súpera do pražskej O2 Arény.

„Odporúčam ti psychiatra. Klameš, vymýšľaš si a ja tak znesvätím tvoje telo, že ťa pošlem do dôchodku,“ odkázal raz MMA fajter Samuel „Pirát“ Krištofič svojmu českému rivalovi Karlosovi Vémolovi. Ich zápas o titul strednej váhy sme mali vidieť už pred dvoma rokmi, no nakoniec k nemu nedošlo.

Napokon ho však predsa len uvidíme, a to už budúci mesiac v pražskej O2 Aréne. Sily si zmerajú v piatok 29. decembra a pôjde o catchweight, teda zápas v dohodnutej váhe do 88,5 kg. Oznámila to na sociálnych sieťach organizácia Oktagon MMA. Uviedla tiež, že pôjde o posledný zápas českého Terminátora na tomto mieste.

Ako sme písali koncom minulého mesiaca, Vémola prekvapivo sám vyzval slovenského ostrostrelca, pretože Patrik Kincl s ním v decembri odmietol zápasiť. Hľadal tak adekvátnu náhradu, pričom vyzval aj Attilu Végha. Ten na ňu však neodpovedal, na rozdiel od Piráta. 

„Ak mám v O2 s niekým bojovať, tak s Karlítom. Tam sú ešte nedoriešené veci,“ reagoval Krištofič, ktorý je víťazom 2. série reality šou Oktagon Výzva a bývalým dočasným šampiónom divízie. Momentálne je jednotkou rebríčka strednej váhy. Z jeho slov bolo jasné, že by rád uzavrel dávny spor, a organizácia preto doručila všetkým fanúšikom MMA to, čo chceli.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia