Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Tretí deň Mercedes-Benz Fashion Live! ovládlo šialenstvo na móle: Kolekcie Hanečku a Krnáča ťa inšpirujú

Petra Kovacs alebo risk je zisk

Pri dizajnérke Petre Kovacs si v momente predstavíš farby aj lichotivé ženské línie. Svojráznym rukopisom sa jej podarilo ovládnuť aj nedeľný večer na Mercedes-Benz Fashion Live!, kde odprezentovala najnovšiu kolekciu Idols. Tá už tradične vychádzala z pestrých farebných odtieňov, prepracovaných strihov a doplnkov, ako sú korzety či romantické volány. Dizajnérka nás však tentoraz prekvapila aj prítomnosťou čiernej farby, ktorú by sme u nej vonkoncom nečakali. 

Odporúčané
V CCC predstavili nové premium kolekcie. Tieto nadčasové topánky a kabelky v neutrálnych farbách sú na leto must-have V CCC predstavili nové premium kolekcie. Tieto nadčasové topánky a kabelky v neutrálnych farbách sú na leto must-have 14. mája 2024, 9:00

Petra týmto riskantným, no vydareným rozhodnutím dokázala, že v dizajne miluje posun a výzvy. Práca s čiernou v jej prípade znamenala stávku na sexepíl, oversize strihy aj lesklé materiály. Idols je o tom, „byť ženou“. Každá si totiž prechádza obdobím lásky, zlomeného srdca, šťastných aj smutných chvíľ.

Dizajnérka Petra Kovacs prekvapila nevšedným prvkom. V jej prípade však platí, že risk je zisk.
Dizajnérka Petra Kovacs prekvapila nevšedným prvkom. V jej prípade však platí, že risk je zisk. Zdroj: MBFL!/Foto Martin Tomečko

Farebnosť sa však okrem ženských emócií opiera aj o kinematografiu 60. a 90. rokov. Okrem zelených čipkových šiat s korzetovým riešením v páse bol skvostom kolekcie aj elegantný kostým v kráľovskej modrej so zvoncovým strihom. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia