Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
15 jesenných topánok, ktoré túto sezónu uvidíš všade. Inšpiruj sa kúskami do 150 eur

Arket 

Čižmy od značky Arket sú inšpirované motorkárskou tematikou, vyrobené sú z hladkej kože. Ide o členkové čižmy, ktoré sú bez zipsu. Minimalistický dizajn čižiem dopĺňa jemná pracka, gumená podrážka a zaoblená špička. Týmto kúskom určite nič nepokazíš, v zľave ich teraz zoženieš za 137 eur. 

arket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná móda
Zobraziť galériu
(4)

Vagabond Shoemakers

Topánky v štýle „chelsea“ majú charakteristický dizajn bez šnurovania. Pochádzajú z kolekcie značky Vagabond Shoemakers. Model kombinuje prírodnú kožu a textilnú látku. Špicatý dizajn z nich robí ideálny kúsok aj na elegantnejšie príležitosti. Skvelo vyzerajú s nohavicami, ale aj so šatami, stoja 139,90 eura. 

topánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná móda
Zobraziť galériu
(4)

Tommy Jeans

Jazdecké čižmy môžu byť všestranným a štýlovým doplnkom tvojho každodenného outfitu. Ide o elegantnejšiu verziu biker čižiem, zaujímavý kontrast pridávajú k šatám či sukni. Ak preferuješ sofistikovaný „look“, je to ten správny kúsok. Topánky po kolená sú od značky Tommy Jeans, stoja 144,95 eura. 

topánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módamóda, topánky, jesenná móda
Zobraziť galériu
(4)

H&M

Okrem klasických kovbojských čižiem na mólach známych značiek zabodovali vysoké čižmy s množstvom praciek. Dokonalý dizajn nájdeš aj v najnovšej kolekcii značky Miu Miu (2 083 eur) či Acne Studios (1 157 eur), no nič nepokazíš ani lacnejšou alternatívou od značky H&M. Hranatá kožená obuv stojí 149 eur. 

topánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná móda
Zobraziť galériu
(4)
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia