Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. októbra 2023, 10:47
Čas čítania 0:34
Radka Klučárová

Film Taylor Swift mieri do kín po celom svete. Za prvých 24 hodín prekonal rekord a zarobil obrovský balík

HUDBA SPRÁVY ZO SVETA TAYLOR SWIFT USA
Uložiť Uložené

Celosvetový predpredaj vstupeniek na film The Eras Tour presiahol 100 miliónov dolárov (95 miliónov eur). Už za menej ako 24 hodín prekonal rekord v jednodňovom predaji.

Z koncertného filmu The Eras Tour od Taylor Swift sa stal kasový trhák už pár dní pred uvedením do kín, píše BBC.

Podľa filmového distribútora AMC celosvetový predpredaj vstupeniek presiahol 100 miliónov dolárov (95 miliónov eur). Dopyt po filme je neuveriteľný, za menej ako 24 hodín prekonal rekord v jednodňovom predaji.

Film bude v najbližších dňoch odpremiérovaný vo viac ako 100 krajinách. Analytici dokonca predpokladajú, že počas otváracieho víkendu zarobí ďalších 100 miliónov dolárov.

Taylor Swift je absolútnou hviezdou. Jej budúcoročné celosvetové turné by sa mohlo stať najväčším v histórii. Umelkyňa je totiž na dobrej ceste prekonať aj legendárneho Eltona Johna, ktorý drží rekord v predaji vstupeniek na svoju rozlúčkovú koncertnú šnúru.

Speváčka minulý rok prekonala aj Drakea a stala prvým umelcom v histórii, ktorého piesne obsadili všetkých top 10 miest v americkom rebríčku singlov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift)

Domov
Zdieľať
Diskusia