Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
5. októbra 2023 o 9:00
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako Baryk vznikol a čím sa v krátkom čas stal populárny nielen medzi obyvateľmi bratislavského Radiohoodu.
  • Čo má jeho vizuálna a komunikačná stránka spoločné s Palovým živobytím.
  • Prečo sa v Baryku predáva aj víno a pivo.
  • Podľa čoho by mal majiteľ podniku vyberať pre svoj podnik miesto.

Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom Radiohoode, štvrti okolo Slovenského rozhlasu, a od svojho vzniku si okolo seba vytvoril početnú lokálnu komunitu. Vďačí za to nielen svojej ponuke presahujúcej záber kaviarne, ale aj silnej vizuálnej a komunikačnej stránke.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia