Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako Baryk vznikol a čím sa v krátkom čas stal populárny nielen medzi obyvateľmi bratislavského Radiohoodu.
- Čo má jeho vizuálna a komunikačná stránka spoločné s Palovým živobytím.
- Prečo sa v Baryku predáva aj víno a pivo.
- Podľa čoho by mal majiteľ podniku vyberať pre svoj podnik miesto.
Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom Radiohoode, štvrti okolo Slovenského rozhlasu, a od svojho vzniku si okolo seba vytvoril početnú lokálnu komunitu. Vďačí za to nielen svojej ponuke presahujúcej záber kaviarne, ale aj silnej vizuálnej a komunikačnej stránke.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.