Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením. Objednaj si jedlo
Aktivuj si predplatné na pol roka zadarmo s ČSOB
5. októbra 2023 o 9:00
Čas čítania 0:46

Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili

Diskutovať
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednaj si jedlo

Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako Baryk vznikol a čím sa v krátkom čas stal populárny nielen medzi obyvateľmi bratislavského Radiohoodu.
  • Čo má jeho vizuálna a komunikačná stránka spoločné s Palovým živobytím.
  • Prečo sa v Baryku predáva aj víno a pivo.
  • Podľa čoho by mal majiteľ podniku vyberať pre svoj podnik miesto.

Baryk je jeden z posledných prírastkov bratislavskej kaviarenskej scény. Podnik sídli v takzvanom Radiohoode, štvrti okolo Slovenského rozhlasu, a od svojho vzniku si okolo seba vytvoril početnú lokálnu komunitu. Vďačí za to nielen svojej ponuke presahujúcej záber kaviarne, ale aj silnej vizuálnej a komunikačnej stránke.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia