Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. októbra 2023, 14:30
Čas čítania 3:51
Lukáš Čelka

Jacuzzi na miešok alebo hriankovač, ktorý ti do toastu vypáli selfie: toto je 5 najbizarnejších produktov z internetových obchodov

TECH GADGETY
Uložiť Uložené

Hoci na prvé počutie môže znieť, že ide len o vtipné darčeky, podľa ich výrobcov sú aj funkčné.

Na internete si dokážeš kúpiť všetko. Medzi množstvom všakovakých produktov nájdeš aj technologické gadgety, ktoré ťa pri najmenšom pobavia. O tom, že sú obchodníci skutočne vynaliezaví, ťa môžu presvedčiť aj vynálezy ako jacuzzi na pánsky miešok či vankúš s vrtiacim chvostom.

Hoci sa možno teraz smeješ a kladieš si otázku, načo by niečo také niekomu bolo, obchodníci tvrdia, že ich vynálezy nie sú len vtipné darčeky, ale majú aj skutočné využitie. Napríklad spomínaná „vírivka na gule“ údajne jej nositeľovi dokáže spestriť milostný život a dopriať mu nezabudnuteľný pôžitok. Vankúš s chvostom má zase pôsobiť terapeuticky.

Terapeutický vankúš a jacuzzi sú pritom len začiatok. Z desiatok úsmevných produktov sme vybrali 5 najdivnejších.

V Refresheri ti pravidelne prinášame zaujímavé články z domova či zo sveta. Dianie okolo nás sa snažíme skúmať kriticky, najmä ak sa týka našich čitateľov. Ak sa ti náš obsah páči, môžeš nás podporiť vstupom do klubu Refresher+.

1. Jacuzzi na pánsky miešok

Neexistuje azda väčší luxus ako mať doma krásnu, nablýskanú červenú jacuzzi – a ešte k tomu nie hocijakú, ale špeciálne vyvinutú na potešenie tvojho mieška. V prípade, že si nežnejšieho pohlavia a miešok nemáš, ber to ako skvelý tip na ideálny darček pre partnera.

„Testicuzzi určite pošteklí vašu fantáziu a uspokojí vašu mužnosť,“ píše na svojich stránkach výrobca vcelku bizarného produktu. Tvrdí, že elegantná jacuzzi má niekoľko výhod. V prvom rade si jej majiteľ nemusí robiť ťažkú hlavu z toho, kam ju odložiť – je totiž natoľko spratná, že sa vojde aj na poličku. Vďaka nabíjateľnej lítiovej batérii so vstupom USB môže dopriať wellness tvojim semenníkom takmer kdekoľvek. Bezdrôtové diaľkové ovládanie sa zase postará o „handsfree“ zážitok.

Jacuzzi na miešok.
Jacuzzi na miešok. Zdroj: https://testicuzzi.com/

Podľa opisu produktu ide o ideálny darček pre mužov – či už na narodeniny, Deň otcov, alebo na rozlúčke so slobodou. „Len si predstave tie úsmevy na tvárach všetkých v miestnosti, keď si budúci ženích rozbalí Testicuzzi,“ píše ďalej výrobca s tým, že hoci ide o vtipný darček, produkt je skutočne funkčný a poskytuje mužom pôžitok.

Okrem toho, že má splniť „magické fantázie“ každého muža, údajne dokáže okoreniť aj partnerský sexuálny život. „Ak chcete dodať vášmu milostnému životu trochu iskry, skúste do Testicuzzi umiestniť štipku trblietok, vďaka ktorým sa vám rozžiaria gule,“ píšu v opise produktu.

Ak ťa táto netradičná technologická vychytáva zaujala, môžeš si ju zakúpiť už za necelých 68 €.

2. Selfie hriankovač

Kompliment „vyzeráš na zjedenie“ pri tomto gadgete naberá úplne nový rozmer. Všetkých, ktorých už omrzeli selfíčka vytlačené polaroidom, si ich vďaka špeciálnemu hriankovaču môžu nechať zvečniť zapečením na toastový chlieb.

Nejde pritom o žiadnu prevratnú technológiu. Hriankovač využíva špeciálnu kovovú vložku vyrobenú podľa selfie fotografie. Vložka z nehrdzavejúcej ocele s detailnými výrezmi tváre zabezpečí, aby sa odokryté časti chleba pripálili skôr a vznikol tak na ňom chcený obrazec.

Selfie hriankovač.
Selfie hriankovač. Zdroj: https://www.hammacher.com/

Hriankovač sa predáva s jednou takouto vložkou, aby si jeho majiteľ vedel vyskúšať, ako technológia funguje. Zároveň má možnosť objednať si pri kúpe ďalšie „selfie vložky“, ktoré mu výrobca pripraví na mieru. Vložky vyrobí presne podľa fotografií vo vysokom rozlíšení, ktoré zákazník nahrá do online systému podľa pokynov výrobcu. Výroba takýchto personalizovaných vložiek trvá zhruba dva týždne.

Selfie hriankovač so základnou vložkou si môžeš zaobstarať už za približne 65 €.

3. Smart hodinky, ktoré ťa vedia potrestať

Smart hodinky sú už niekoľko rokov našou neodmysliteľnou súčasťou. Merajú nám kondíciu, tep, hovoria, kedy sa máme postaviť, prípadne kedy si máme urobiť dychové cvičenie na upokojenie. Čo by sa však stalo, ak by nás dokázali potrestať, keď sa poddáme zlozvykom? Túto myšlienku previedli do praxe zamestnanci firmy Pavlok a vymysleli hodinky, ktoré to dokážu.

Pomocou bolesti spôsobenej elektrošokom dokážu motivovať ľudí, aby skoncovali s tým, čo im škodí. Náramok dá svojmu nositeľovi šok, ak si napríklad zapáli cigaretu, alebo popraská kĺby. Základná myšlienka produktu je, že ak si človek spojí zlozvyk s nepríjemnou bolesťou, dokáže sa ho postupne úplne zbaviť.

Náramky Pavlok s elektrošokom.
Náramky Pavlok s elektrošokom. Zdroj: Pavlok.com

Hodinky spôsobujú len vcelku neškodnú bolesť bez akýchkoľvek zdravotných následkov. Ich majitelia si dokonca dokážu nastaviť intenzitu šokov, ktorá sa začína slabými vibráciami a končí sa až nepríjemným „kopnutím“.

Náramok s takouto netradičnou funkciou si môžeš kúpiť už od 140 € s tým, že vlajková loď s viacerými funkciami smart hodiniek vychádza približne na 210 €. Samozrejme, okrem funkcií sa líšia jednotlivé modely aj dizajnovými prvkami a farbami.

4. Prsteň, ktorý ti odmeria, akú máš náladu

Nie si si istý, ako sa cítiš? „Moodmetrický“ smart prsteň dokáže zmerať tvoju náladu. Firma Moodmetric, ktorá prsteň vyvinula, píše, že jej produkt dokáže nielen zistiť tvoje aktuálne pocity, ale pomôže ti ich aj zvládnuť.

Prsteň dokáže merať signály nervového systému svojho nositeľa, pomocou ktorých poskytuje prehľad o jeho duševnom stave. Pomocou aplikácie sa dokáže spárovať s telefónom a v reálnom čase ukázať meranie. Moodmetric ti dokáže povedať, nakoľko cítiš pohodu v práci, alebo, naopak, včas predpovedať tvoje vyhorenie.

Prsteň Moodmetrick.
Prsteň Moodmetrick. Zdroj: moodmetric.com

„Inteligentný prsteň Moodmetric meria elektrodermálnu aktivitu pokožky. Vysoké úrovne nálady vypovedajú o pozitívnom alebo negatívnom strese a nízke úrovne zase o pokoji alebo únave,“ píše na svojich stránkach výrobca s tým, že výsledky meraní neovplyvňuje ani pohyb nositeľov.

Zaujímavosťou je, že inteligentný prsteň nepoužívajú iba štandardní zákazníci na zvládanie osobného stresu, ale dokonca aj vedci pri svojich výskumoch. Ak by si mal o niečo podobné záujem, môže byť tvoj už za 259 €.

5. Vankúš ako tvoj nový kamarát

Nemôžeš mať doma zvieratko, lebo si alergický na srsť, ale nemáš sa s kým pomojkať? Japonská firma prišla s cute produktom, ktorý vyrieši tvoj problém.

Terapeutický vankúš Qoobo.
Terapeutický vankúš Qoobo. Zdroj: https://qoobo.info/

Qoobo je terapeutický robot v tvare vankúša s chvostom. Keď ho pohladkáš, začne ním vrtieť a pohojdávať sa. Niekedy dokonca chvostom zavrtí sám od seba, aby sa pripomenul.

„Qoobo s vami komunikuje ako skutočné zviera, až vás to zahreje pri srdci. Je to ‚terapia chvostom‘,“ píše výrobca na svojich stránkach.

Tohto robotického domáceho maznáčika, ktorý nekaká, nepišá a nepapá, si môžeš zaobstarať už za 96 €. Vyrába sa v rôznych farebných variantoch, takže si určite každý dokáže vybrať.

Terapeutický vankúš Qoobo.
Terapeutický vankúš Qoobo. Zdroj: https://qoobo.info/
Anketa:
Kúpil by si si niektorý zo spomínaných produktov?
Nie, ani jeden. Sú to blbosti.
Jacuzzi na pánsky miešok.
Smart hodinky s elektrošokom.
Prsteň s meračom nálady.
Terapeutický vankúš.
Nie, ani jeden. Sú to blbosti.
38 %
Jacuzzi na pánsky miešok.
46 %
Smart hodinky s elektrošokom.
8 %
Prsteň s meračom nálady.
0 %
Terapeutický vankúš.
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia