Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. septembra 2023, 14:17
Čas čítania 0:35
Radka Klučárová

VIDEO: Modelka oblečená do gigantickej huňatej gule sa stratila na móle. Sam Smith ju elegantne odkopol z cesty

MÓDA MÓDA PRADA SAM SMITH SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dramatické predstavenie kolekcie Christiana Cowana na jar/leto 2024 prinieslo niekoľko vtipných momentov, o ktoré sa postarala obrovská chlpatá guľa.

Spevák Sam Smith počas parížskeho týždňa módy vystúpil na prehliadke dizajnéra Christiana Cowana. V obrovskom kožušinovom kabáte a klobúku spieval do kožušinového mikrofónu. Dramatické predstavenie kolekcie Christiana Cowana na jar/leto 2024 však prinieslo aj niekoľko vtipných momentov.

O tie sa postarala modelka s gigantickou chlpatou guľou, ktorá sa zmätene pohybovala po priestore a niekoľkokrát narazila do ľudí a vecí. Po neistom úvode si to nevidiac namierila na móle rovno do Smitha spievajúceho na pohyblivom pódiu. Spevák ju postrčil a nasmeroval, no tým sa jej strastiplná cesta mólom neskončila. 

Už o chvíľu totiž nabúrala do divákov sediacich v prvom rade. Aj oni sa ju snažili nasmerovať, v závere cesty však ešte nabúrala do oltára katedrály a s celou gigantickou chlpatou guľou sa pod schodmi zrútila. Tentoraz jej už na pomoc pribehli zamestnanci a odviedli ju do backstageu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

Domov
Zdieľať
Diskusia