Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. septembra 2023, 14:09
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Štúdio CD Projekt Red si napravilo povesť. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je návratom na vrchol RPG

Štúdio CD Projekt Red si napravilo povesť. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je návratom na vrchol RPG
Zdroj: CDPR
TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je prvé a posledné príbehové rozšírenie pre Cyberpunk 2077. Hra od vydania prešla obrovskými zmenami na čele s dnešným updatom 2.0.

Dnes vychádza update 2.0 pre Cyberpunk 2077. Takmer kompletne zmení hru, upraví hrateľnosť a pridá novinky. Vývojári kompletne prerobili systém vlastností a vylepšení pre hlavnú postavu V. Zmenili používateľské rozhranie, vylepšili systém polície, pridali možnosť strieľania z áut a motoriek a množstvo ďalšieho. Od dnes je Cyberpunk 2077 podstatne odlišnejšia hra, než aká bola pri vydaní. 

Odporúčané
GTA V vyšlo presne pred 10 rokmi. Ako v Rockstare vytvorili také majstrovské dielo a prečo nikdy nevyšlo príbehové DLC? GTA V vyšlo presne pred 10 rokmi. Ako v Rockstare vytvorili také majstrovské dielo a prečo nikdy nevyšlo príbehové DLC? 17. septembra 2023, 10:00

Čerešničkou na torte je vydanie príbehového rozšírenia s názvom Phantom Liberty. Vyjde už 26. septembra, no recenzenti už prezradili, aké je. Len málokto čakal, že to bude také úžasné. V súčasnosti má od profesionálnych kritikov priemerné hodnotenie: 89/100. 

Recenzenti chvália najmä prepracovaný špionážny príbeh so štipkou thrillerovej atmosféry. Podarili sa vraj aj postavy na čele s agentom Solomonom Reedom, ktorého hrá Idris Elba (Luther, The Wire, Hobbs & Shaw). Vynikajúce majú byť aj vedľajšie misie a kritici spomínajú aj nádhernú novú časť mesta Night City menom Dogtown. 

Rozšírenie ponúka viac ako 30 hodín obsahu, nové autá, zbrane, postavy, príbeh, ale aj koniec pre celkový príbeh pôvodnej hry. Phantom Liberty vyjde 26. septembra na PS5, Xbox Series X/S a PC a bude stáť 30 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia