Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
16. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 1:21
Richard Balog

FOTO: Pozri si 4-izbový loft na hranici Starého a Nového Mesta z pera renomovaných architektov z ateliéru GutGut

FOTO: Pozri si 4-izbový loft na hranici Starého a Nového Mesta z pera renomovaných architektov z ateliéru GutGut
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Jednou z výhod tohto bývania sú perfektne presvetlené stropy s výškou až päť metrov, ktoré podčiarkujú industriálneho ducha nehnuteľnosti.

Jedna z najatraktívnejších ponúk na realitnom trhu. Takto by sme opísali novinku z Bratislavy v portfóliu realitnej kancelárie Svoboda & Williams. Konkrétne ide o 4-izbový loftový byt na hranici Starého a Nového Mesta z pera ateliéru GutGut, nominovaného na cenu CE-ZA-AR. 

Bytový dom vo vyhľadávanej lokalite je vo výstavbe a kolaudácia je naplánovaná na jeseň 2025, čo platí aj v prípade bývania s úžitkovou plochou 137 štvorcových metrov vrátane deväťmetrovej terasy.

Ambiciózna zóna Starého Mesta pri Račianskom mýte prechádza premenou na modernú rezidenčnú štvrť so všetkým, čo komfortné bývanie zahŕňa, vrátane obchodov, reštaurácií, materských a základných škôl, všetkých potrebných služieb a veľa zelených parkov.

Odporúčané
FOTO: Loft s vysokými stropmi a dizajnérskymi prvkami v bývalej továrenskej hale. Tento skvost je na predaj za 1,1 milióna eur    FOTO: Loft s vysokými stropmi a dizajnérskymi prvkami v bývalej továrenskej hale. Tento skvost je na predaj za 1,1 milióna eur 29. augusta 2023, 11:00
4-izbový loft na hranici Starého a Nového Mesta.
4-izbový loft na hranici Starého a Nového Mesta. Zdroj: Svoboda & Williams

Dispozíciu loftu tvorí predsieň v prízemí jednotky, priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a s východom na balkón, ktorý je orientovaný na juhovýchod, spálňa, samostatná toaleta s umývadlom a miestom na práčku so sušičkou. Vrchné podlažie bytu tvorí galéria, druhá spálňa s priestorom na oddelený walk-in šatník, tretia spálňa, kúpeľňa s miestom na vaňu a toaletu. Dispozíciu nehnuteľnosti je možné upraviť na 5-izbový loft.

Štandard bytu tvoria veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom, pôvodné rebierkové stropy, pôvodné konštrukcie, vo vybraných častiach okien sklobetón, elektrické tieniace rolety alebo závesy, vysoké stropy, vrstvené dubové parkety so vzorom rybej kosti, prechodové lávky z oceľového roštu, podlahové kúrenie, podlahové chladenie, fan-coil, Smart Home systém, batérie Duravit alebo Hansgrohe podľa výberu majiteľa, oceľové schodisko, optický internet s možnosťou výberu operátora. V rámci balkóna tvoria štandard termodosky, osvetlenie, zásuvka, elektrické tienenie a nemrznúci ventil na vodu. Výhodou pre rezidentov je okrem zeleného vnútrobloku aj parkovanie v podzemnej garáži s možnosťou nabíjania svojich elektromobilov a servisná stanica pre bicykle či kolobežky. 

Bratislava, Svoboda & Williams, GutGut
Zdroj: Svoboda & Williams

Atmosféru interiéru dokreslia spomínané rebierkové stropy, pôvodné konštrukcie a materiály, ako sú sklobetón či liate terazzo.

Udržateľnosť celého projektu dopĺňajú fotovoltické panely na zelenej bisolárnej streche budovy alebo použitie vysokokvalitných materiálov v interiéroch jednotlivých bytov. Finálne dozariadenie štandardom bude zrealizované v súčinnosti s budúcim majiteľom. Odovzdanie bytov je možné aj v stave shell & core.

Cena tohto 4-izbového loftu je na vyžiadanie v realitnej kancelári Svoboda & Williams. Pozri si galériu vizualizácií.

Bratislava, Svoboda & Williams, GutGutBratislava, Svoboda & Williams, GutGutBratislava, Svoboda & Williams, GutGutBratislava, Svoboda & Williams, GutGut
Zobraziť galériu
(8)
Odporúčané
VIDEO: Vstúp do modernej vily v Chorvátsku, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora    VIDEO: Vstúp do modernej vily v Chorvátsku, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora 4. septembra 2023, 12:00
Domov
Zdieľať
Diskusia