Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2023, 8:38
Čas čítania 0:40
Adriana Královičová

FOTO: Prvý drop značky Chew Forever je tu. Originálne „jorts“ nosí aj J Balvin, Nik Tendo a Nobodylisten

MÓDA MÓDA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Podľa módnych fanúšikov ide o najštýlovejšie jorts na trhu.

Prvý výnimočný drop od značky Chew Forever môžeš kupovať už dnes. Kúsky dlhoočakávaného projektu, ktorý nesie podpisy Martina Castora a  Privatekaspera, sa už pred svojím oficiálnym uvedením na trh objavili na niektorých popredných svetových i domácich osobnostiach, ako napríklad Reese La Flare, J Balvin, Shareef O Neal, Dalyb, Nobodylisten, Nik Tendo a mnohí ďalší. Originálne „tribal“ rifľové šortky s 3D reliéfom majú vyšívané vrecká a charakteristickú „chlpatú“ zadnú známku „Chew Forever“. 

Ceny za šortky z tejto kolekcie budú variabilné, pohybujúce sa medzi 180 a 270 eurami. Tieto výnimočné kúsky budú dostupné na webovej stránke chewforever.com. Ak máš na ne zálusk, mal by sa poponáhľať, podľa reakcií fanúšikov môžu byť kúsky z prvej kolekcie veľmi rýchlo preč. 

Odporúčané
Trend na leto: Staré džínsy po otcovi nevyhadzuj. Odstrihni ich pod kolená a budeš hviezdou ulíc Trend na leto: Staré džínsy po otcovi nevyhadzuj. Odstrihni ich pod kolená a budeš hviezdou ulíc 23. júna 2023, 11:00

Drop najnovších „jorts“ predstavuje dlhoočakávaný moment pre fanúšikov značky. Už teraz vedia, že ich kolekcie budú plné exkluzívnych a atraktívnych kúskov, a nových šortiek sa už nemôžu dočkať. „Sú toto najlepšie jorts na trhu? Prepísali ste históriu,“ komentujú nadšení módni fanúšikovia. 


Zakladatelia značky sľubujú, že už čoskoro môžeš očakávať ďalšie fresh novinky. 

chew forever, móda, oblečenie, martin castorchew forever, móda, oblečenie, martin castorchew forever, móda, oblečenie, martin castorchew forever, móda, oblečenie, martin castor
Zobraziť galériu
(7)
Anketa:
Objednávaš? 
WAU! Brutálny štýl!
Nie je to moja šálka kávy. 
WAU! Brutálny štýl!
74 %
Nie je to moja šálka kávy. 
26 %
Domov
Zdieľať
Diskusia