Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande?

Hneď na začiatok som mu oznámila pravdu - som síce nezadaná, ale apku som si stiahla predovšetkým kvôli článku. Nemal s tým problém a začali sme sa postupne poznávať.

Pretože som mala úraz, kvôli ktorému som pár týždňov nemohla chodiť, mali sme dostatok času na to, aby sme sa poriadne spoznali. Klamala by som, keby som povedala, že sme si počas tejto doby vymenili pár správ – boli ich stovky, možno aj tisíce. Zistili sme, že hoci jemu v osobnostnom kvíze vyšlo, že je génius a naše osobnosti by tak k sebe potenciálne nemali pasovať, opak bol pravdou.


Po týždňoch písania si som navrhla schôdzku. Ak chcem o zoznamovacej aplikácii písať, musím si ju vyskúšať so všetkým, čo k tomu patrí, no nie? Môj match, hovorme mu napríklad Lukáš, so stretnutím súhlasil.

ghosting
Zdroj: Pixabay/Kirill Averianov/volně k použití

Ako dopadlo rande?

Nastal deň D a s Lukášom sme sa mali stretnúť v mojom obľúbenom vršovickom bare. Akonáhle sme sa stretli na zastávke, ako správny introvert som spanikárila a privítala ho fist bumpom. „Dobré,“ komentoval to. Hoci išlo o mierne faux pas, gesto prelomilo ľady.

„Ako hodnotíš apku?“ spýtala som sa ho pri pive. „Mám na to dva rôzne pohľady. Zoznamovanie online nemusí byť pre každého, ale je fajn, že sa zídeš s niekým, s kým už vieš, že si máš čo povedať. To je napríklad náš prípad, po tých kvantách vymenených správ,“ povedal mi. Nezostávalo mi iné než súhlasiť.

Koľkokrát sa mi stalo, že som sa s niekým zoznámila napríklad prostredníctvom kamarátov, ale na rande som potom zistila, že si s ním nemám úplne čo povedať alebo že máme rozdielne pohľady na hodnoty, ktoré sú pre mňa dôležité. S Lukášom to tak nebolo.

Pivo striedalo ďalšie a bavili sme sa, akoby sme zabudli na čas. Prebrali sme všetko. Naše životy, hudbu (naraziť na niekoho, kto okrem iného počúva aj hyperpop alebo witchhouse, je takmer nemožné), randiacu minulosť, rozprávali sme si vtipy a nakoniec sme skončili pri politike. Aj v tejto oblasti sme našli zhodu, čo bolo príjemné.
 
Na jedno sme ale zabudli, a to na naše očakávania a zhodnotenie prvej schôdzky. Budeme sa chcieť vidieť znova? Táto otázka nakoniec padla v čete o deň neskôr a odpoveď znela „áno“. Rande, ktoré mi sprostredkovala zoznamovacia apka Boo, tak hodnotím úspešne a vám, čitateľom Refresheru, ju môžem len odporučiť.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Späť
Zdieľať
Diskusia