Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júla 2023, 13:07
Čas čítania 1:06
Martin Adam Pavlík

Jamie Foxx prehovoril so slzami v očiach k fanúšikom prvýkrát, odkedy sa ocitol blízko smrti. Išiel som do pekla a späť, vravel

Jamie Foxx prehovoril so slzami v očiach k fanúšikom prvýkrát, odkedy sa ocitol blízko smrti. Išiel som do pekla a späť, vravel
Zdroj: Sony Pictures UK
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOOD JAMIE FOXX
Uložiť Uložené

Americký herec sa v emotívnom videu poďakoval všetkým, ktorí mu držali palce a posielali mu láskavé priania počas toho, ako bol v nemocnici.

Pamätať si ho môžeš ako pomstychtivého Djanga z úspešnej „tarantinovky“, ako odvážneho taxikára, čo sa vzoprel nájomnému vrahovi vo filme Collateral, ale aj ako legendárneho Raya Charlesa. Stvárnil ho v životopisnej snímke Taylora Hackforda, pričom za túto rolu získal prvého a zatiaľ jediného Oscara v kariére. 

Hollywoodsky herec Jamie Foxx sa v emotívnom videu so slzami v očiach prihovoril k fanúšikom prvýkrát, odkedy sa ocitol na pokraji smrti v nemocnici. Prezradil, že šiel „do pekla a späť“. Vraj už konečne môže začať opäť naplno pracovať. 

Foxx bol hospitalizovaný v apríli tohto roka pre nešpecifikované zdravotné komplikácie. Jeho stav sa zhoršil v Atlante počas nakrúcania komédie Back in Action, ktorú produkuje Netflix. V kuloároch sa šepkalo, že herec na tom bol naozaj zle. Jeho rodina prosila všetkých fanúšikov, aby sa zaňho modlili. 

Neskôr sa špekulovalo, že herec je ochrnutý alebo že oslepol. Foxx však všetko poprel na videu a v prvom rade poďakoval svojej rodine za to, že podrobnosti o jeho zdravotnom stave udržiavala v tajnosti a tým ho ochránila. Ďalej vyjadril vďaku doktorom a fanúšikom. 


„Moja sestra Deidra Dixon a moja dcéra Corrine mi skutočne zachránili život,“ povedal herec. Vysvetlil, že hoci viacerí ľudia potrebovali vedieť, ako sa cíti, nechcel, aby ho fanúšikovia videli „s hadičkami, ktoré mu vychádzali z nosa“. „Chcem, aby ste ma videli smiať sa, dobre sa zabávať, žartovať, vtipkovať, robiť film alebo televíznu šou,“ dodal Foxx. 

V komentároch ho následne podporili jeho hereckí kolegovia ako Dwayne „The Rock“ Johnson, Will Smith aj MMA zápasník John „Bones“ Jones, považovaný za „najlepšieho zápasníka všetkých čias“, bojovníčka Pearl Gonzalez či dokonca bývalá pornohviezda Sasha Grey.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Domov
Zdieľať
Diskusia