Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
FOTO: Slovenský pár si vlastnoručne postavil tiny house v Lednici. Ponúka jedinečný zážitok pri kúpaní v retro vaničkách aj v kadi

Pri pobyte zažiješ dobrodružstvo

Martin pracoval nielen na samotnom dome, no aj na doplnkoch, ktoré pri pobyte určite oceníš. Pripravil si pre teba kúsok dobrodružstva, ktoré zažiješ, ak sa namiesto sprchového kúta rozhodneš použiť vaňu v exteriéri. Manželia našli retro vaničky u starého otca na povale. Tie umiestnili pred domček, vodu v nich zohrieva slnko. Ranný kúpeľ si budeš môcť užiť s jedinečným výhľadom.

„Keďže sú retro vaničky vhodné len na letnú sezónu, chýbal nám tam ešte nejaký vodný prvok. Martin svojpomocne vyrobil aj kaďu, ktorá sa nachádza hneď vedľa domčeka. Premýšľali sme aj nad hotovými, ale nezapadali do našej vízie ani dizajnu. Manžel ju doladil k celému prostrediu,“ informuje Eva. 

skoč do poľa, tiny house, slovensko, architektúra, interiérový dizajnskoč do poľa, tiny house, slovensko, architektúra, interiérový dizajnskoč do poľa, tiny house, slovensko, architektúra, interiérový dizajnskoč do poľa, tiny house, slovensko, architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(13)

Pár chcel spojiť myšlienku moderného interiéru a tradičného dedinského života. V interiéri sa nachádza nábytok, ktorý návštevníkom poskytuje maximálny komfort. Nájdu tu vstavanú kuchyňu aj skriňu. Nechýba kúpeľňa a veľká posteľ. „Ľudia tu na dedine dodržiavajú ešte stále tradície, no každý má v podstate rád svoj komfort a niečo pekné. Veľmi nám k tomu pasovali retro vaničky, ktoré do celého konceptu zapadajú, napriek tomu, že nie sú moderné. Stavba je v súlade s prírodou, no ponúka moderné a komfortné riešenia. Myslíme si, že keď sa ľudia vyberú niekam na výlet, chcú si oddýchnuť a mať skutočné pohodlie,“ dodáva Eva. Domček je prispôsobený na všetky ročné obdobia. 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia