Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2013, 18:37
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Slovenský dokument o Wakeboard/Wakeskate preteku s premiérou už v sobotu

FILMY A SERIÁLY AFTER
Uložiť Uložené

Už túto sobotu bude mať kinopremiéru dokument o prvom medzinárodnom 4-hviezdičkovom Wakeboard/Wakeskate preteku na Slovensku. Teplo, leto a pohoda, to je to, čo nám v týchto

Slovenský dokument o Wakeboard/Wakeskate preteku s premiérou už v sobotu

Už túto sobotu bude mať kinopremiéru dokument o prvom medzinárodnom 4-hviezdičkovom Wakeboard/Wakeskate preteku na Slovensku. Teplo, leto a pohoda, to je to, čo nám v týchto dňoch chýba. Za rohom máme vianoce a všetci sú zamestnaní darčekami, no a práve chalani z Wakeboardového areálu Wakelake na Zlatých Pieskoch si jeden veľký pripravili pre svojich členov a nadšencov tohto vodného športu. 

Toto leto sa na Zlatých Pieskoch práve konal Wakeboard/Wakeskate pretek, na ktorom bola vysoká účasť zahraničných jazdcov, ktorí predvádzali na vode dychvyrážajúce kúsky vo forme rôznych trikov. Prvýkrát mali možnosť domáci jazdci vidieť na Wakelake zahraničnú úroveň tohto športu a získať tak cenné rady, tipy a hlavne motiváciu sa zlepšovať. Práve preto sa organizátori súťaže rozhodli, že túto príležitosť využijú a natočia o celej súťaži dokument, ktorý bude zachytávať atmosféru leta, ale hlavne všetky triky super spomalenými zábermi. 

Slovenský dokument o Wakeboard/Wakeskate preteku s premiérou už v sobotu

Celý dokument je preplnený kvalitnými zábermi s detailmi zameranými na jazdcov, leteckými zábermi, ale aj krásnymi dievčatami, ktoré si súťaž pri pozeraní na športovcov rozhodne užívali. S vybranými zahraničnými jazdcami sú nakrútené rozhovory, kde prezrádzajú svoje plány, tipy na triky, ale hovoria aj o úskaliach športu.

Slovenský dokument o Wakeboard/Wakeskate preteku s premiérou už v sobotu

“Odozva na túto akciu bola úžasná, o to viac, že nikto nevedel, že sme dokument nakrúcali”- hovoria organizátori. Premiéra dokumentu bude už túto sobotu večer, no bude len pre členov (permanentkárov) a partnerov Wakelake ako vďaka za podporu počas sezóny 2013. Naopak vstup na afterparty, ktorá sa uskutoční v Sklade 7 v Eurovea, bude dostupná pre celú Wakelake komunitu a bude sa niesť v úžasnej atmosfére leta.

My vám prinášame teaser k filmu a už teraz sa tešíme na letnú sezónu 2014. Facebook event.

Domov
Zdieľať
Diskusia