Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Aké nové hry vychádzajú v júli pre PC, PS5, Xbox a Nintendo? Vyjde coop-hra roka, nový Ratchet či mix Doom a Ghostwire od EA

Ak by mali sex hry ako Doom, GhostWire: Tokyo či Halo Infinite, ich „dieťa“ by vyzeralo asi nejako takto. Immortals of Aveum bude obsahovať singleplayerový príbeh vo fantasy svete a chaotickú, adrenalínovú akčnú hrateľnosť z pohľadu prvej osoby. 

Pikmin 4 – 21. júl (Switch) 

Sériu Pikmin preslávili milé stvorenia, ktoré hráč ovláda ako nástroje pohromy. Hráč ovláda stvorenie, ktoré vedie Pikminov s rozličnými schopnosťami. Niektorí dokážu zmraziť vodu, iní nadvihnúť predmety a podobne. Ak si hral jednu z najlepších hier minulého roka Tinykin, presne vieš, čo môžeš očakávať od hrateľnosti.

Odporúčané
Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? 30. apríla 2024, 12:30

Tí ostatní nech sa pripravia na zbieranie Pikminov, aby ich mali dostatok na zvládnutie logických či zábavných úkonov. Pikmin 4 bude možné prejsť spolu s ďalším hráčom, a to offline z pohodlia gauča. 


Remnant II – 25. júl (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC) 

Remnant 2 bude oproti jednotke väčšia a ambicióznejšia fantasy strieľačka. Schopnosti hráčov preveria démoni a množstvo súbojov s bossmi. Hra sa bude dať prejsť v online kooperácii, ale aj v singleplayeri. Tvorcovia hru upravili tak, aby generovala príbeh a levely celkom náhodne. Aj po dvoch prejdeniach môže hráč zistiť, že stále nebojoval so všetkými bossmi, nezískal všetky zbrane a podobne.

Dvojica kamarátov môže titul prejsť v rovnaký deň, a keď sa o nej budú rozprávať, zistia, že hrali odlišné hry s rozdielnym príbehom a bossmi. Hráči tak budú mať chuť zahrať si ju znova a preskúmať celý jej svet. Na výber bude medzi viacerými druhmi hrdinov s odlišnými zbraňami a schopnosťami. 

 

Ratchet & Clank: Rift Apart – 26. júl (PC) 

Skvelú adventúrnu plošinovku s akčnou hrateľnosťou sme chválili už v recenzii pre PS5 verziu, ktorá vyšla v júni 2021. PC hráči tak majú dôvod na radosť, keďže budú môcť prejsť jednu z najfarebnejších a najzábavnejších hier na PS5.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia