Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2023, 15:15
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Netflix vydá veľkolepú Squid Game reality show. Budú bojovať o život alebo len o peniaze?

Netflix vydá veľkolepú Squid Game reality show. Budú bojovať o život alebo len o peniaze?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SQUID GAME SQUID GAME REALITY SHOW
Uložiť Uložené

Squid Game sa vracia na Netflix, a to rovno v dvoch formách.

Netflix po dlhom období príprav oznamuje veľkolepú reality show v štýle Squid Game. Začnú ju vysielať už v novembri 2023 a podľa prvých záberov v nej hráči absolvujú rovnaké hry ako postavy zo seriálu. Hrať budú o 4,56 milióna dolárov. 

Odporúčané
Kto zomrie vo Flashovi, ako funguje cestovanie časom, ako to zmenilo svet DC a kto je v potitulkovej scéne? Kto zomrie vo Flashovi, ako funguje cestovanie časom, ako to zmenilo svet DC a kto je v potitulkovej scéne? 17. júna 2023, 12:30

S reality show sa nesie aj vlna kontroverzie. Tvorcovia hier síce hráčov nebudú zabíjať ako v seriáli, ale aj tak údajne čelili nehumánnym podmienkam a na nakrúcanie museli často volať záchranku.

Netflix okrem toho oznámil aj príchod nových hercov pre druhú sériu a návrat účinkujúcich z tej prvej. Dátum premiéry zatiaľ neoznámili, ale skôr ako koncom roka 2024, prípadne začiatkom roka 2025 to nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia