Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Extraction 2 je o level lepší ako jednotka. Najlepší akčný film od Netflixu je plný bitiek a neprerušovaných scén

Takzvaný „oner“ tvorcovia docielili viacerými strihmi a následným nenápadným spájaním scén. Voľným okom sú však prestrihy nepozorovateľné. Sekvencia je strhujúca. Na filme vidieť majstrovskú prácu kaskadérov, kameramanov, hercov a vlastne celého štábu. Tieto scény pripravovali a trénovali celé týždne, ak nie mesiace, čo sa odzrkadlilo na výslednej kvalite.

22-minútová „neprerušovaná scéna“ je strhujúca

Kameramani si vždy našli správne miesto na zachytenie akcie, choreografovia opakovane prekvapujú efektnými údermi a chvatmi kaskadérov a do toho sa pridávajú poriadne rýchle ruky a nohy Chrisa Hemswortha, ktorý brutálne likviduje jedného nepriateľa za druhým. To celé dopĺňa skvelý zvukový dizajn. 

V Extraction 2 nie sú až také nápadité a originálne scény ako v Johnovi Wickovi 4, ale tvorcovia ich všetky nakrútili veľmi profesionálne. Na filme voľným okom nie je vidno chyby, zle načasované údery či nedostatočne rýchle pohyby kamery. 

Extraction 2
Zdroj: Netflix

Na rozdiel od jednotky je teraz okolo Tylera väčšia skupina ľudí a jeho priateľov, takže je väčší predpoklad, že niekto z nich neprežije. A aj keď je koniec veľmi predvídateľný, vždy je možné, že to niekto schytá.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia