Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. júna 2023, 12:31
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Amber Heard zaplatila odškodné Johnnymu Deppovi. Koľko dostal a čo urobí s peniazmi?

Amber Heard zaplatila odškodné Johnnymu Deppovi. Koľko dostal a čo urobí s peniazmi?
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Herec Johnny Depp údajne rozdá všetko, čo mu Amber Heard vyplatí ako odškodnenie nariadené súdom.

Zdroje bulvárneho magazínu TMZ prišli s informáciou, že Amber Heard prostredníctvom svojho poistenia vyplatila Johnnymu Deppovi milión dolárov. Túto sumu jej nariadil súd ešte minulý rok ako odškodnenie v prehratom súdnom spore. Depp už sumu dostal a údajne sa rozhodol, že si z peňazí nenechá nič. 

Odporúčané
10 najlepších detských hereckých výkonov všetkých čias. Toto sú najmladší herci nominovaní na Oscara, ktorí prekonali dospelých 10 najlepších detských hereckých výkonov všetkých čias. Toto sú najmladší herci nominovaní na Oscara, ktorí prekonali dospelých 13. júna 2023, 12:30

Milión plánuje rozdeliť na 5 rovnakých častí, a teda 200-tisíc dolárov, ktoré daruje 5 rôznym charitatívnym spoločnostiam menovite. Príspevok dostanú Make-A-Film Foundation, ktoré plnia sny a priania menších hercov a filmových tvorcov, organizácia vzdelávacích parkov pre deti herca Paula Newmana The Painted Turtle, ale aj Red Feather, Tetiaroa Society a Amazonia Fund Alliance, organizácie, ktoré podporujú národnostné menšiny v Amerike a ochraňujú životné prostredie. 

Herec vyhral súd so svojou exmanželkou ešte minulý rok. Odvtedy však nezískal žiadne veľké roly a je možné, že sa do Hollywoodu už ani nevráti. Len pred mesiacom povedal, že Hollywood nepotrebuje. 

Amber Heard | Johnny Depp
Amber Heard a Johnny Depp. Zdroj: TASR/AP/Jonathan Ernst/Pool Photo/AP, Jonathan Ernst/Pool Photo/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia