Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2023, 15:27
Čas čítania 0:42
Adriana Královičová

Frank Ocean vydáva fotoknihu s názvom Mutations. Je to toaletný papier za 75 dolárov, odkazujú nahnevaní fanúšikovia

HUDBA HUDBA UMENIE
Uložiť Uložené

Ide o fotografie, ktoré nafotil sám Frank Ocean.

Bohužiaľ, nový album to opäť nebude. Frank Ocean nový projekt uvádza na trh v rámci svojho luxusného labelu Homer. Ide o fotoknihu s názvom Mutations. Má obsahovať autoportréty aj zábery rôznych podôb človeka, ktorí nosia šperky jeho značky. Kúpiš ju na oficiálnej stránke za 75 dolárov.

Zdá sa, že svojich fanúšikov nepotešil a oveľa radšej by konečne uvítali novú hudbu. „No nič, pomaly začínam akceptovať, že Frank odchádza do dôchodku,“ reaguje na jeho nový projekt fanúšik na Twitteri.

Homer je luxusná spoločnosť, ktorú Ocean uviedol na trh minulý rok. Produkty tejto značky tvoria luxusné zlaté a strieborné šperky a doplnky. Medzi kuriozity patrí napríklad prsteň na penis pokrytý diamantmi, ktorý spevák predával za 25 000 dolárov. 

Frank Ocean, hudba, umenie, dizajn, kultúra
Zdroj: Twitter(@Frank Ocean Updates)

Fanúšikom novú knihu predstavil na Instagrame, jej hlbší význam však nevysvetlil. Na oficiálnej stránke Homer sa uvádza, že kniha je vytlačená v USA, má 48 strán a obsahuje obrázky, ktoré spevák nafotil medzi októbrom a decembrom 2022. 

V galérii si pozri pár strán z jeho novej knihy:

Frank Ocean, hudba, umenie, dizajn, kultúraFrank Ocean, hudba, umenie, dizajn, kultúraFrank Ocean, hudba, umenie, dizajn, kultúraFrank Ocean, hudba, umenie, dizajn, kultúra
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia