Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2023, 13:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Móda REFRESHER: Slovenky a Češky v dokonalých outfitoch. Uhádneš, ktorý stál tisíce eur a ktorý bol za pár drobných?

Móda REFRESHER: Slovenky a Češky v dokonalých outfitoch. Uhádneš, ktorý stál tisíce eur a ktorý bol za pár drobných?
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Dvanásť žien a rovnaký počet outfitov, v ktorých možno nájdeš inšpiráciu na tohtoročné leto.

Začiatok každého kalendárneho mesiaca patrí výberu najlepších outfitov Sloveniek a Češiek a výnimku neurobíme ani tentoraz. Priprav sa na dvanásť sviežich kombinácií v podaní módnych influenceriek a blogeriek s vycibreným vkusom. Za všetky spomenieme Alexandru Sedláčkovú, Andy Csinger alebo Karolínu Chomistekovú.

Ako uvidíš, medzi najhorúcejšie tohtoročné trendy budú patriť ľahké modely šiat a zvonových nohavíc, jemne priehľadné vrchné diely aj hlboké výstrihy z oboch strán. 

Odporúčané
Outfit check domácich celebrít: Bundy za tisíce eur, sexi kombinácie aj romantické letné šaty Outfit check domácich celebrít: Bundy za tisíce eur, sexi kombinácie aj romantické letné šaty 23. mája 2023, 19:00
Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Dizajnérska kolekcia Mugler pre H&M ovládla začiatkom mája sociálne siete a niekoľko modelov si pre seba uchmatla aj česká influencerka Karolína Mališová. Atraktívna plavovláska naplno ukázala svoj sexappeal, keď jemne priehľadný vrchný diel s vrúbkovanou textúrou doplnila o ikonické rifle s modrými a čiernymi panelmi, ktoré zvýrazňujú zadok. 

Karolína zvolila ako doplnky hranaté slnečné okuliare a čiernu kabelku Bottega Veneta Mini Jodie, ktorá stojí 2 200 eur. Čerešničkou na torte je výrazná vizáž.

Viktória Ortner
Zdroj: Instagram/@viki.ortner

Viktória Ortner    @viki.ortner

Skvelý letný outfit ukázala v máji aj modelka a influencerka Viktória Ortner, keď si obliekla korzetový vrchný diel a ľahké nohavice vo voľnom strihu v béžovej farbe. Minimalistickú siluetu s nádychom noblesy z dielní mladej značky Antheia doplnila o otvorené sandále na podpätkoch a sériu zlatých šperkov.

Takto vyzerá outfit, z ktorého srší zdravé ženské sebavedomie.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Ivana Mentlová    @ivanamentlova

Ivanu Mentlovú považujeme za jednu z mála žien v Českej republike, ktorá si zaslúži označenie módna ikona. Návrhárka má jedinečný vkus a v rámci outfitov preferuje luxusné kúsky z dielní módnych domov. 

Dokonalým príkladom je táto sofistikovaná kombinácia, ktorú ukázala na pražskom týždni módy a prítomní fotografi sa predbiehali v tom, kto odfotí Ivanu Mentlovú ako prvý. Čierny kostým so zvonovými nohavicami je prácou návrhárskeho tímu Saint Laurent na čele s Anthonym Vaccarellom, zatiaľ čo kabelka v hodnote nového auta je od módneho domu Hermès a topánky, ktoré nevidíme, sú Amina Muaddi.

Nikola Soukup Braxatorisová
Zdroj: Instagram/@brixinka

Nikola Soukup Braxatorisová    @brixinka

Mestský outfit ako tokajské víno predviedla v uliciach Liberca influencerka Nikola Soukup Braxatorisová. 

Bývalá letuška si získala našu pozornosť vďaka kombinácii klasických modrých riflí v rovnom strihu zo Zary, v ktorých mala opasok od módneho domu Celine, s bavlnenou sivou mikinou Anine Bing a univerzálnymi teniskami New Balance 574 v sivo-bielej farebnej schéme. Kožená kabelka v tmavohnedom vyhotovení je od značky Jacquemus a stojí približne 600 eur. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia