Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2023, 14:30
Čas čítania 3:19
Tímea Krauszová Jana Chovancová

8 maskár za menej ako 10 eur: vyskúšali sme najlacnejšie zahusťujúce maskary z drogérie

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KRÁSA MAKE-UP
Uložiť Uložené

Chceš klipkaním spôsobiť prievan a zároveň si nespotiť maskaru ešte pred obedom? Vyskúšali sme za teba najlacnejšie vodoodolné maskary z drogérie. Sľubujú husté riasy a celodennú výdrž aj cez pot či vodu.

Opadané kúsky maskary prilepené na spotených lícach či tmavé šmuhy po tom, čo si odklipkáš pot z mihalníc. Aj tvoj letný mejkap niekedy nechce ostať na mieste a už na obed je z teba doslova hot mess?

Pomôcť ti môžu vodoodolné maskary, ktoré sú schopné ustáť pot, dážď a trošku vody z bazénov či morí. Nie natoľko, aby sme sa húfne pridali k akvabelám, ale môžeme si s nimi dopriať drink po tréningu a aspoň očný mejkap neriešiť.

Vyskúšali sme maskary, ktoré sľubujú husté riasy na celý deň za lacný peniaz. Tu sú naše úprimné dojmy aj s fotografiami výsledku. Rozklikni si jednotlivé galérie, vždy sme si nalíčili len jedno oko, aby bolo vidieť rozdiel. Maskary testovali dve redaktorky s rozdielnymi riasami: jedna je spokojná s dĺžkou, ale nie s natočením, druhá, naopak, chce väčšiu dĺžku, ale s natočením prirodzených rias je spokojná.

Štyri produkty sme skúšali na jednom oku a ďalšie štyri na druhom, keďže odlíčiť ich šlo len s olejovým odličovačom a po štvrtom odlíčení sme už potrebovali oku dopriať oddych. Riasy sme si pred maskarou nenatáčali a fotky nie sú editované.

Kritériá výberu maskár do tohto testu:
  • Cena do 10 €.
  • Vodoodolné zloženie v čiernej farbe.
  • Musí ísť o zahusťujúci produkt (kľúčové slovo na obale: volume).

Pri značkách, ktoré majú v ponuke viac ako jednu takúto maskaru, sme vybrali tú najlacnejšiu. Ceny sú uvedené zo dňa nákupu, brali sme do úvahy aj aktuálne zľavy.

Nielen o mejkape, ale aj o kozmetike a starostlivosti o kožu, vlasy či nechty si prečítaš viac v tejto kategórii. Pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch a s pomocou odborníkov overujeme hacky aj nové produkty skôr, ako ti ich odporučíme.

essence: all eyes on me

Cena: 2,15 €

Essence viacerými produktmi dokazuje, že aj za málo peňazí sa dá vyzerať dobre. Predĺžila, zahustila, neškriabala pri aplikácii (hoci sme sa toho pri tvare kefky obávali). Je to milé prekvapenie a to, že maskara odoláva vode, jej už len pridáva grády. Riasy rozčeše a pekne zvýrazní bez toho, aby ich zlepila.

Vodoodolná maskara značky Essence All eyes on me. Maskara All eyes on me značky Essence.Maskara All eyes on me značky Essence (vpravo).Maskara All eyes on me značky Essence (vpravo).
Zobraziť galériu
(4)

trend it up: N° 1

Cena: 2,95 €

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 137405 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako dopadla v našom teste najdrahšia maskara za takmer desať eur.
  • Fotografie efektu jednotlivých maskár, ktoré spĺňali naše kritériá.
  • Ktorá DM-kovská značka príjemne prekvapila.
  • Ako v teste obstáli mejkap klasiky Rimmer a Maybelline.
Domov
Zdieľať
Diskusia