Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Dôvera.
21. mája 2023, 10:00
Čas čítania 0:18
Sponzorovaný obsah

Niektorým stačí 20, iní by chceli 90. Akého veku by sa chceli dožiť Slováci? (Anketa)

ZDRAVIE ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Viac sa dozvieš vo videu.

Mladých Slovákov sme sa opýtali, akého veku by sa chceli dožiť. Ich odpovede nás poriadne prekvapili. Kým niektorým stačí dožiť sa dvadsiatky či tridsiatky, iní túžia po naozaj dlhom dôchodku. Takmer všetci sa však zhodujú na tom, že dôležité nie je iba číslo, ale najmä kvalita. Práve zdravý životný štýl a prevencia zdravotných problémov je kľúčom k dlhému a ku kvalitnému životu. A čo ty? Aký je tvoj vytúžený vek a čo robíš pre svoje zdravie?

Zisti viac o Festivale zdravia

Zdravotná poisťovňa Dôvera si pre Slovákov pripravila už 7. ročník obľúbeného Festivalu zdravia a my sme nemohli chýbať. Pre návštevníkov je pripravený bohatý program zameraný na prevenciu pred ochoreniami. Okrem preverenia zdravotného stavu či kontroly hladiny cukru v krvi si môžeš napríklad dať vyšetriť zrak. Na festivale sa zúčastnia aj odborníci, ktorí ti poradia, ako lepšie zvládať stres a čo robiť pre kvalitnejší spánok.

Festival zdravia potrvá do konca júna a počas týchto dvoch mesiacov navštívi hneď 24 slovenských miest. Navyše, ak sa na festivale zúčastníš osobne, môžeš sa zapojiť do súťaže o relaxačný wellness pobyt v kúpeľoch Dudince. 

Domov
Zdieľať
Diskusia