Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2023, 13:30
Čas čítania 1:41
Dominik Vetrák

HBO Max v máji: Fanúšikovia sa dočkajú finále Succession a Barryho. Woody Harrelson potopí prezidenta Nixona vo vtipnom seriáli

HBO Max v máji: Fanúšikovia sa dočkajú finále Succession a Barryho. Woody Harrelson potopí prezidenta Nixona vo vtipnom seriáli
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY PROGRAM HBO MAX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Čo pozerať v máji na HBO Max? Čakajú nás nové seriály a drámy, ktoré budú súťažiť o ocenenia Emmy.

Máj 2023 môže byť pre HBO najsilnejší mesiac celého roka. Okrem noviniek pokračujú aj seriály ako Succession, Barry, Titans, Love & Death či Somebody, Somewhere. Už len prvé dva spomínané sú veľkými peckami a seriálmi, od ktorých sa v redakcii nevieme odtrhnúť.

Je vysoko pravdepodobné, že na cenách Emmy pre najlepšiu televíznu tvorbu poberú veľa sošiek. HBO tak aj naďalej potvrdzuje vysokú kvalitu svojich produkcií, ku ktorým sa pridajú očakávané a zaujímavé nové seriály. 

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

1. White House Plumbers – 1. 5. 

Spolutvorca seriálov ako Veep či Seinfeld menom David Mandel vytvoril komediálno-politickú drámu zobrazujúcu vládu amerického prezidenta Richarda Nixona začiatkom 70. rokov 20. storočia. Prichádzajú nové voľby a vládni agenti E. Howard Hunt (Woody Harrelson z True Detective) a G. Gordon Liddy (Justin Theroux z Leftovers) majú zabezpečiť, aby sa neprevalil žiadny škandál.

Ich činy však vedú k tomu, že sa celý svet nakoniec dozvedel o škandále Watergate, čo viedlo k potopeniu prezidentskej kampane, ktorú mali chrániť. Okrem Therouxa a Harrelsona si zahrali aj Domhnaal Gleeson (About Time) či Lena Headey (Game of Thrones).

Z traileru je jasné, že pôjde o odľahčenú zábavu a nie dramatický thriller s mrazivou atmosférou a pomalým tempom, ako by sme od seriálu od HBO s podobnou témou možno očakávali.

2. Reality – 29. 5. 

Dramatický film sa zameria na bývalú zamestnankyňu americkej spravodajskej služby NSA Reality Winner (Sydney Sweeney zo seriálu Euphoria). Príbeh filmu založili na skutočných udalostiach a hlavnú postavu bude vyšetrovať FBI.

Odporúčané
Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+? Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+? 2. mája 2024, 9:30

Dvojica agentov ženu podozrieva z toho, že zverejnila informácie o tajnom vyšetrovaní ruského zásahu do volieb v USA z roku 2016. Režisérka Tina Satter pri nakrúcaní pracovala s autentickými prepismi dialógov medzi agentmi a podozrivou Reality Winner.

Pôjde o napínavý dramatický thriller so skvelou herečkou Sydney Sweeny, ktorá bude mať znovu priestor dokázať, že si zaslúži seriózne herecké roly a ľudia by ju mali poznať pre viac ako jej očarujúcu krásu a sexepíl.

3. Love & Death – máj

HBO pokračuje aj vo vysielaní nových častí skvelého thrillerového seriálu Love & Death. Ten v siedmich častiach od tvorcov seriálu Big Little Lies stvárňuje príbeh nevernej ženy (Elizabeth Olsen, Wanda Maximoff z marveloviek), ktorá sa zapletie do vraždy.

Candy Montgomery v roku 1980 obvinili z vraždy manželky svojho milenca (Jesse Plemons), ktorý patrí do rovnakej kresťanskej komunity a s ktorým sa pravidelne stretáva v kostole. Aféru s ním však naruší smrť jeho manželky Betty (Lily Rabe).

Automaticky z toho obvinia Candy, ktorej sa z ničoho nič pred očami zrúti celý život. Rovnaký príbeh mohli diváci vidieť v minuloročnom seriáli Candy, kde hlavnú rolu stvárnila Jessica Biel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia