Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2023, 12:51
Čas čítania 0:47
Adriana Královičová

FOTO: Kylie Jenner zvádza v najnovšej kampani Dolce Gabbana. V bazéne pózuje v čiernych čipkovaných šatách a vo vysokých opätkoch

MÓDA KYLIE JENNER MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

„Team Selena. Každý, kto promuje Kylie Jenner, neuvidí odo mňa ani jeden dolár,“ reagujú na kampaň fanúšikovia.

Kylie Jenner sa stala hviezdou najnovšej kampane značky Dolce & Gabbana s názvom Pool. Reklama bola venovaná novej kolekcii slnečných okuliarov. Za výsledkom stojí duo módnych fotografov Mert Alas a Marcus. Najmladšia z klanu Kardashianovcov je v nej poriadne zvodná.

25-ročná hviezdička reality šou a podnikateľka v reklame predvedie niekoľko modelov okuliarov, na ktorých nechýba logo značky. Celá scéna sa odohráva v bazéne. Kylie pózuje v čiernych šatách, dlhých úzkych rukaviciach, po dne sa prechádza vo vysokých podpätkoch. Jej zvodný outfit dopĺňajú zlaté náušnice Dolce & Gabbana. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Pre mužskú kolekciu okuliarov talianska značka obsadila do hlavnej roly herca z erotického trileru 365 dní. V mokrom obleku hviezdi herec Michele Morrone. 

Zdá sa, že značka si v poslednom čase klan Kardashian obľúbila. Pre Dolce & Gabbana tento rok pracovala aj jej staršia sestra Kim Kardashian. Okrem toho, že pózovala v kampani inšpirovanej filmami z 90. rokov, pomáhala kreatívnym riaditeľom aj pri kolekcii. 

Odporúčané
Selena Gomez je najsledovanejšou ženou na Instagrame. Stalo sa to po tom, čo zverejnila vyzývavú fotku, ktorú najprv vymazala Selena Gomez je najsledovanejšou ženou na Instagrame. Stalo sa to po tom, čo zverejnila vyzývavú fotku, ktorú najprv vymazala 23. februára 2023, 16:09

Na kampaň však fanúšikovia reagujú aj negatívne, pravdepodobne v spojitosti so Selenou Gomez, ktorá Kylie Jenner predbehla v počte followerov na Instagrame. „Team Selena. Každý, kto promuje Kylie Jenner, neuvidí odo mňa ani jeden dolár,“ píšu fanúšikovia pod príspevkom. 

Anketa:
Páči sa ti najnovšia kampaň Dolce & Gabbana?
Áno, je to poriadne zvodné.
Nezujíma ma to.
Áno, je to poriadne zvodné.
61 %
Nezujíma ma to.
39 %
dolce gabbana,kylie jenner,michele morone,móda, doplnkydolce gabbana,kylie jenner,michele morone,móda, doplnkydolce gabbana,kylie jenner,michele morone,móda, doplnkydolce gabbana,kylie jenner,michele morone,móda, doplnky
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia