Do Podgastu sa po troch rokoch vracia najznámejší bratislavský mäsológ Roman Kóňa a s ním aj epizóda plná humoru a pôsobivých zaujímavostí.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Kto je v Mäse od Romana vlastne šéfkuchár.
- Čo si Roman myslí o fine diningu.
- Či súhlasí s Čojeho skeptickým pohľadom na trhané mäso.
Čo sa bratislavského gastra týka, existuje iba jeden Roman. Stačí povedať „idem k Romanovi“ a každý vie, že mierite na Račiansku do mäsiarskeho bistra Mäso od Romana. Jeho majiteľ a maskot Roman Kóňa má za sebou niekoľko zlomových období, čo prišiel do Podgastu zhrnúť spolu s tým, ako sa mu podarilo vybudovať jeden z najzaujímavejších podnikov na Slovensku.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.